10 mai 2024

Dâmbovița – Toate aparatele RADAR, puse la bătaie! Uite ce a ieșit!

www.mariusbuga.ro_images_radar4Alege viaţa ! Respectă viteza legală !

 

În zilele de 19 şi 21 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii accidentelor rutiere, îndeosebi a celor produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

 

Pentru depistarea în trafic a şoferilor care depăşesc limita legală de viteză şi sancţionarea promptă a acestora, poliţiştii au folosit autospecialele dotate cu echipamente de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor.

 

În cadrul acţiunilor, au fost constatate 4 infracţiuni la regimul rutier şi aplicate 340 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la peste 68 000 de lei.

 

222 de conducători auto au fost amendaţi pentru exces de viteză, iar 63 pentru neportul centurii de siguranţă.

 

De asemenea, poliţiştii au reţinut 6 permise de conducere, din care 3 pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi au retras 4 certificate de înmatriculare.

 

Poliţia dâmboviţeană recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă, cu viteză adaptată condiţiilor de trafic şi meteo şi să acorde o atenţie sporită pietonilor.

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial