4 mai 2024
Târgovişte, gazda etapei finale a Campionatului de Înot al Ministerului Afacerilor Interne

Târgovişte, gazda etapei finale a Campionatului de Înot al Ministerului Afacerilor Interne

La datele de 19 și 20 octombrie a.c., municipiul Târgoviște va fi gazda etapei finale a Campionatului de Înot al Ministerului Afacerilor Interne, competiție organizată de Biroul Coordonare Activități Sportive din Centrul Cultural al M.A.I., în colaborare cu Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița, Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița, Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Dâmbovița și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dâmbovița.

Concursul este detinat tuturor categoriilor de personal în activitate al M.A.I., bărbați și femei, pe grupe de vârstă, respectiv până la 35 de ani, între 35 și 45 de ani și peste 45 de ani.

Competiția are ca obiectiv angrenarea personalului la practicarea înotului, disciplină sportivă cu o mare influenţă în dezvoltarea calităţilor motrice de bază.

Campionatul se va desfășura la Complexul Turistic de Natație Târgoviște, iar probele vor consta în parcurgerea a 50 m liber, 100 m liber, 100 m bras şi 200 m liber (masculin), 50 m liber, 100 m bras (feminin) și ștafetă 4×50 m liber.

Clasamentul va fi stabilit în funcţie de cel mai bun timp obţinut.

sursa – IPJ Dâmboviţa

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial