26 aprilie 2024

Târgoviște – Profesor universitar de la o școală postliceală sanitară, prins în flagrant când a primit MITĂ!

mita11COMUNICAT
În data de 30.03.2016, ofițerii Serviciului Județean Anticorupție Dâmbovița, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, în baza ordonanței de delegare, l-au prins în flagrant pe S.I., profesor universitar, doctor la o Școala Postliceală Sanitară din Târgoviște care a primit, cu titlu de mită, suma de 300 de euro de la două denunțătoare, G.A.M. și M.A., eleve ale școlii, în schimbul redactării lucrărilor de absolvire și pentru promovarea examenului de absolvire.
În fapt, la data de 23.11.2015, Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița a fost sesizat cu privire la posibila săvârșire a unei infracțiuni de luare de mită de către suspectul S.I.
În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că S.I. le-a pretins celor două denunțătoare câte 150 de euro în schimbul redactării lucrărilor de absolvire a școlii postliceale și pentru promovarea examenului de absolvire.
S.I. a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița pentru continuarea cercetărilor, ulterior fiind prezentat Tribunalului Dâmbovița, cu propunere de arestare preventivă.
La aceeași dată, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dâmbovița a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial