2 mai 2024

Târgoviște – Ce plan are primăria pentru lucrările de asfaltare

asf„Se lucrează şi în Cartierul Matei Voievod din Târgovişte, lucrările vor fi finalizate cel mai probabil în două luni şi jumătate. Urmează să evaluăm ofertele şi pentru Priseaca.

Ne dorim să intrăm în acest an şi în cartierul Priseaca cu lucrările de asfaltare, cei 3 km de asfalt pe care îi facem în colaborare cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa, urmând ca pentru diferenţa de străzi din cartierul Priseaca să accesăm un proiect pe Ordonanţa 28.

De asemenea, sunt şi celelalte loturi de străzi care urmează să fie scoase la licitaţie publică în perioada următoare. În total, cartierul Matei Voievod va avea 3 km de asfalt, 7 km de asfalt pe celelalte proiecte de reabilitare a infrastructurii din municipiul Târgovişte şi se mai adaugă la acestea 3 km de asfalt din cartierul Priseaca.

Targetul nostru pentru anul acesta este de 13 km de drumuri asfaltate pe fonduri de la bugetul local. Încercăm să pornim lucrările pe toate cele cinci loturi de străzi pe care le avem în pregătire la momentul de faţă”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial