26 aprilie 2024
Cea mai bună veste pentru locuitorii din Priseaca!

Cea mai bună veste pentru locuitorii din Priseaca!

adr“Am semnat astazi si ordinul de incepere a lucrarilor pentru unul dintre proiectele esentiale ale municipiului Targoviste, respectiv proiectul care vizeaza reabilitarea si modernizarea drumurilor de interes local din Priseaca.
In prima etapa, aproape 3 km de drum, respectiv strazile Soarelui, Prisecii, Campului si Dambovitei vor face obiectul lucrarilor de reabilitare potrivit acestui proiect, care este finantat in cadrul unei asocieri dintre Primaria Targoviste si Consiliul …Judetean Dambovita.
De mentionat ca cea de-a doua investitie care vizeaza Priseaca se afla la acest moment in faza de proiectare, are ca obiect 4 km de drum si lucrarile vor debuta cel mai tarziu in toamna acestui an, vizate fiind strazile Soarelui (dreapta si dupa intersectia cu Prisecii), diferenta ramasa de executat din Dambovitei si Prisecii precum si strazile Infratirii, Stupilor, Teilor si Oilor.
In paralel, tot in Priseaca, se va derula un proiect de realizare si de extindere a retelei de canalizare si distributie a apei pe strazile Teilor, Prisecii, Plantelor, Padurii si Crangului.
Astfel, saptamana viitoare va debuta cel mai mare proiect de reabilitare a infrastructurii din istoria localitatii Priseaca, parte componenta a municipiului Targoviste”, a precizat primarul Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial