20 aprilie 2024
Târgovişte – 150 de voluntari au plantat UN COPAC PENTRU ISTORIE

Târgovişte – 150 de voluntari au plantat UN COPAC PENTRU ISTORIE

copaci-mdealuPEPINIERA COPIILOR NOSTRI

UN COPAC PENTRU ISTORIE

“Pepiniera copiilor nostri “- o activitate de voluntariat initiata de Asociatia “Dezvoltarea Europeana a Comunitatii Locale” Targoviste(ADECL), care se inscrie in programul de educatie ecologica al asociatiei.

Sambata ,19 noiembrie 2016 in cadrul actiunii UN COPAC PENTRU ISTORIE , peste 150 de voluntari au plantat 1500 de puieti de salcam in aval de Manastirea Dealu.

Ne bucuram sa putem contribui la stabilizarea terenului in zona si la protejarea bisericii Manastirii Dealu. si sunt incantata ca la aceasta actiune au participat persoane cu varste cuprinse intre 6 si 64 de ani (elevi si profesori de la C.N. Constantin Carabella,C.N. Ienachita Vacarescu, Liceul Tehnologic N . Cioranescu,Liceul Tehnologic Spiru Haret,Scoala Posticeala SanitaraCarol Davila,Liceul Tehnologic Dr C. Angelescu Gaesti,politisti de la Politia Locala Targoviste, Clubul Soroptimist Targoviste), care raspunzand chemarii ADECL, au dovedit implicare, responsabilitate si entuziasm. Este un semn al respectului pentru viitor.

Trebuie sa tratam aspectele legate de mediu,de comunitate, ca parte integranta a conduitei noastre.

Actiunea de impadurire s-a derulat in parteneriat cu Directia Silvica Dambovita si a fost o actiune independenta in cadrul campaniei “Plantam Fapte Bune in Romania”

Actiunea a fost sprijinita de S.C. Comppil S.A.

 

Maria Toma Badeanu

Presedinte Asociatia” Dezvoltarea Europeana a

Comunitatii Locale” Targoviste

e-mail – adecldb@yahoo.ro

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial