16 aprilie 2024

Târgovişte – 0732.017.666, numărul de telefon la care trebuie să sunaţi dacă nu aţi primit măşti şi mănuşi de la primărie

Webp.net-resizeimage“Masuri combatere Covid -19!

Continuam distribuirea seturilor de igienă, cuprinzand 2 perechi de mănuși și 2 măști.

Distribuirea se face la domiciliu, in functie de numarul membrilor fiecarei familii, de catre personalul Directiei de Asistenta Sociala.

Primăria Târgoviște depune toate eforturile pentru ca distribuirea să fie finalizată la acest sfarsit de saptamana, maine urmand a fi abordate cartierele Vlad Tepes (fostul microraion nr. 11), Petru Cercel (fostul microraion nr. 12), precum si restul zonelor din oras neacoperite.

In situatia in care nu ati intrat in posesia mastilor si manusilor, iar pe scara sau strada dumneavoastra au fost deja distribuite, puteti suna la numarul de telefon 0732.017.666, Serviciul Evaluare si Monitorizare, pentru a stabili o modalitate de a intra in posesia kitului de igiena sau va puteti deplasa direct la sediul Directiei de Asistenta Sociala, din B-dul Unirii, Nr. 26, Târgoviște, Dâmbovița, program 08,00-20,00.”, a precizat primarul Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial