1 mai 2024
PDL Dâmboviţa, în pragul alegerilor!

PDL Dâmboviţa, în pragul alegerilor!

Sinteza conferinței de presă a PDL Dâmbovița din data de 12 februarie 2014

Principalele declarații ale purtătorului de cuvânt al PDL Dâmbovița, dr. Claudiu Dumitrescu:

”Astăzi, de la ora 17.00, la Corpul K al Universității Valahia se va reuni Colegiul Director, care va hotărî asupra tuturor detaliilor legate de alegerile noii conduceri a PDL Dâmbovița Astfel, va fi stabiltă data alegerilor. Propunerea BPJ este pentru 21 februarie, dar rămâne să fie confirmată de către Colegiul Director.

Tot acest organism, format din aproximativ 100 de persoane, va stabili și norma de reprezentare pentru delegații desemnați de către organizațiile locale.

Conform Statutului, aproximativ 400 de delegați de drept și desemnați vor alege conducerea PDL Dâmbovița.

Totodată, va fi stabilită comisia de organizare a alegerilor, care-și va prelua atribuțiile, va stabili calendarul de depunere a candidaturilor și toate detaliile organizatorice ale acestui eveniment.

Consiliul de Coordonare Județean alege membrii Biroului Permanent Județean și președintele Comisiei Județene de Integritate, Statut și Litigii și al Comisiei Județene de Revizie și Control.

Biroul Permanent Județean al PDL este format dintr-un președinte, doi prim-vicepreședinți, un secretar general, doi secretari generali adjuncți, 8 secretari executivi și un trezorier.

Mai trebuie spus că PDL Dâmbovița a finalizat alegerile în peste 70% din organizații și, conform Statutului, poate fi organizată și ședința Consiliului de Coordonare Județean.

Acțiunile din ultima perioadă arată că partidul s-a reorganizat, are structuri funcționale reale, nu pe hârtie, și are nevoie de o conducere aleasă, nu interimară.

Este, de asemenea, un partid instituționalizat, unde primează echipa, seriozitatea și implicarea.

Avem convingerea că aceste alegeri vor întări echipa, o vor mobiliza și o vor conduce, în final, către rezultatele foarte bune pe care le sperăm la alegerile europarlamentare.

Există, de asemenea, foarte multă determinare în teritoriu pentru lupta electorală împotriva majorității toxice USL, lucru care s-a văzut și la mitingul organizat la sfârșitul săptămânii trecute, în București.

Membrii de partid și-au dorit să participe la această acțiune, au venit din convingere și au demonstrat că PDL este o forță politică, singura capabilă să se opună majorității din Parlament.”

Departamentul de comunicare al PDL Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial