29 martie 2024

TĂRĂBOI LA RĂCĂRI! “Au RĂPIT-O pe Armeanca! Are 20 de ani şi E VIRGINĂ!”

rapita1E taraboi la Mavrodin, langa Racari! Armeanca, o piranda de 20 de ani, a fost rapita, seara trecuta, sustin rudele ei.

Tanara era acasa cu fratii ei mai mici cand la un moment dat mai multi indivizi au coborat din doua masini si le-au spart geamurile de la casa, dupa care au luat-o pe sus.

Parintii fetei sunt plecati la munca in Italia, iar ea si fratii au ramas in grija unor rude.

Cei apropiati se tem ca nu cumva rapitorii sa o forteze sa se prostitueze, mai ales ca este domnisoara si au avut grija de ea ca de ochii din cap…
rapita2GABRIELA CHIRIAC, mătuşa tinerei dispărute: “A intrat aseara peste ei si a luat-o cu japca din casa, acum nu se mai stie de ea. Cred ca a luat o sa o faca prostituata pe centura”

Fata are inca trei frati, o sora de 18 ani, un frate si o sora, de 3 ani, de care avea grija. Cand au intrat indivizii peste ei, tanara a tipat dupa ajutor, dar nimeni nu le-a auzit la timp strigatele

ANDREEA VASILE, sora tinerei dispărute : “A intrat direct peste ea, peste geam. Ea era in usa, nu avea cum sa intre. Au spart geamul si au intrat. A tipat dupa mine. Cu forta, pe sus a luat-o! E si virgina!”

Imediat cum s-a primit apelul la 112, la fata locului au ajuns mai multe echipaje de la politie. Tanara a fost data in urmarire nationala, iar mai multe persoane au fost aduse la audieri

rapitaInainte sa fie rapita, fata se distrase alaturi de cativa prieteni in casa. Un amic a inregistrat pe telefonul mobil ultimele imagini cu ea acasa. Cine o vede sau poate da detalii despre ea este rugat sa mearga la cea mai apropiata unitate de politie sau sa sune la 112.
rapita3

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial