4 mai 2024
Accident mortal, azi-dimineaţă, la Racoviţa. O femeie şi-a pierdut viaţa după impactul devastator între două maşini

Accident mortal, azi-dimineaţă, la Racoviţa. O femeie şi-a pierdut viaţa după impactul devastator între două maşini

Accident mortal, azi-dimineaţă, la Racoviţa. O femeie şi-a pierdut viaţa după impactul devastator între două maşini.

Este vorba despre o pasageră în vârstă de 60 de ani. Din păcate, salvatorii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru aceasta.

O şoferiţă, de 30 de ani, şi alţi doi pasageri au fost transportaţi la spital cu ambulanţele.

Celălalt şofer, tot de 30 de ani, care se îndrepta către locul de muncă, la Băleni, a scăpat teafăr, dar este în stare de şoc.

Femeia care a decedat se afla pe bacheta din spate a autoturismului condus de şoferiţă.

A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă şi se continuă cercetările pentru a se afla exact cum s-a produs această tragedie.

“În această dimineață, 8 noiembrie, în jurul orei 04:54, polițiștii din Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Racovița.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că, la intersecția DJ 711B cu DJ 711, s-ar fi produs o coliziune între două autoturisme conduse de un bărbat și o femeie, de 30 de ani, din Titu și Târgoviște.

În urma impactului, conducătoarea auto și doi pasageri au fost răniți. Totodată, din nefericire, o femeie, de 60 de ani, pasageră, a decedat.

Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier”, precizează IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial