19 mai 2024

Tânărul din Vulcana Pandele, SPAIMA bicicliștilor din Târgoviște!

www.mariusbuga.ro_images_grauLegalitatea operaţiunilor cu cereale şi produse de panificaţie, verificată de poliţişti

La data de 04 iulie a.c., poliţiştii specializaţi în investigarea fraudelor au desfăşurat o acţiune pe linia verificării legalităţii operaţiunilor cu produse cerealiere şi de panificaţie, ocazie cu care au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionale la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, a căror valoare totală se ridică la 6000 de lei.

De asemenea, poliţiştii au confiscat 950 de kilograme de tărâţe şi 500 de kilograme de cereale deţinute în vederea comercializării fără documente legale.

La acţiune au participat şi reprezentanţi din cadrul I.T.M şi D.S.V.S.A Dâmboviţa.

 

Exemplu:

 

În urma controlului la o societate comercială din Perşinari, a reieşit faptul că în perioada 2009-2013, administratorul, în vârstă de 47 de ani, s-a aprovizionat fără forme legale de la persoane fizice de pe raza judeţelor Dâmboviţa şi Argeş, cu cereale, pe care ulterior le comercializa, înregistrând în contabilitate operaţiuni nereale, în vederea deducerii ilegal a TVA-ului aferent.

 

Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de evaziune fiscală, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

biciclist3_000001Principalul bănuit de sustragerea unor biciclete, identificat de poliţiştii târgovişteni

 

La data de 05 iulie 2014, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au probat activitatea infracţională a unui tânăr, de 19 ani, din Vulcana Pandele, principalul bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

 

În sarcina acestuia, s-a reţinut că în perioada 14-30 iunie a.c., a sustras cinci biciclete de pe raza raza municipiului Târgovişte.

 

Poliţiştii au reuşit recuperarea bunurilor sustrase, acestea fiind restituite părţilor vătămate.

 

 

 

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial