7 mai 2024

Dâmbovița – NEREGULI în trafic! Controale urmate de amenzi!

politie-scandal-barInfracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, cercetate de poliţişti .

Poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Pucioasa au depistat un bărbat, de 62 de ani, din localitatea Vulcana Pandele, în timp ce conducea un moped, deşi avea permisul de conducere anulat.

Faţă de acesta, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România”.

Totodată, un alt bărbat, de 66 de ani, din Cuza-Vodă, a fost depistat de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, format din tractor şi semiremorcă, neînmatriculat.

Poliţiştii au procedat la testarea cu aparatul etilotest, şoferul prezentând o alcoolemie sub 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele acestuia, a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de „punere în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a  unui vehicul neînmatriculat”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial