6 mai 2024
Tânără de 35 de ani, mama a doi copii, ucisă şi aruncată în râpă de iubitul cu zece ani mai mic

Tânără de 35 de ani, mama a doi copii, ucisă şi aruncată în râpă de iubitul cu zece ani mai mic

crimp1O poveste de iubire interzisă s-a terminat brusc, în Prahova, unde un tânăr de 25 de ani și-a ucis iubita cu 10 ani mai mare. S-ar fi înfuriat când a aflat că este căsătorită, are doi copii – unul din altă relație – și, zic vecinii, era iar însărcinată.

Zeci de polițiști și jandarmi au căutat o femeie dată dispărută de familie, săptămâna trecută.

Anchetatorii i-au găsit trupul într-o râpă și au aflat că victima fusese ucisă din gelozie, de un tânăr pe care îl cunoscuse recent.

Suspectul i-a luat viața când i-a mărturisit că mai fusese căsătorită și avea doi copii. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

D_103923Mădălina a dispărut din data de 25 septembrie, de la o casă din Ploiești, unde locuia fără forme legale.

Nu mai a mai apărut la serviciu, iar cunoscuții s-au alarmat și au anunțat poliția.

 

Suspectul i-a dus pe polițiști la locul crimei

 

Printre cei audiați s-a aflat inclusiv suspectul principal, un tânăr de 25 de ani, din comuna Cosminele, pe care Mădălina îl cunoscuse pe internet, în urmă cu câteva luni. Pus în fața probelor, individul și-a recunoscut vina.

Marius Buga, Pro TV: “Chiar suspectul principal este cel care i-a condus pe anchetatori în râpa aflată în comuna Cosminele din Prahova, unde au descoperit trupul fără viață al femeii dispărute.

Acum investigatorii trebuie să pună cap la cap toate piesele care par desprinse dintr-un puzzle macabru.”

Potrivit primelor date din anchetă, femeia avusese o relație cu cel care avea să-i devină călău.

crimpSe pare că tânărul și-a pierdut mințile când a aflat că Mădălina avea o poveste de viață mai complicată: era căsătorită și avea doi copii.

Mădălina avea doi băieți: unul de 19 ani, din prima căsătorie și celălalt de 14 ani, cu un alt bărbat. Acesta din urma povestește că o iubea și o aștepta să vină acasă.

Aurel Nițoc, soțul victimei: “Nu știam nimic, absolut nimic. Cu ea când mai vorbeam, că mă blocase și pe telefon, pe toate, odată spunea că e cu cineva, odată că nu e cu nimeni. Eu speram tot timpul, asta am sperat de când a plecat. Încă o mai iubeam, aveam și copilul”.

Bărbatul care a ucis-o pe Madalina este cu 10 ani mai tânăr decât ea. Este acuzat acum de crimă și a fost reținut de polițiști.
 

UPDATE 1 Femeia a dispărut acum 10 zile, dar suspectul și-a recunoscut vina și i-a dus pe anchetatori la locul faptei.

Femeia își părăsise soțul și locuia în Ploiești, fără forme legale. A dispărut acum 10 zile, iar colegii au alarmat poliția.

Cercetările au dus la tânărul de 25 de ani, din comuna Cosminele, care se îndrăgostise nebunește de ea, după ce a cunoscut-o pe internet.

Chiar suspectul principal este cel care i-a condus pe anchetatori aici, în râpa aflată în comuna Cosminele din Prahova, unde au descoperit trupul fără viață al femeii dispărute.

Surse din anchetă spun că bărbatul și-a lovit iubita când a aflat nu doar că a trecut prin mai multe relații, ci și că are doi copii.

Otilia Iosifescu, prim procuror Parchetul Prahova: ”Pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a aplicat victimei, cu care avea o relație mai apropiată, mai multe lovituri cu pumnii, după care a strangulat-o, acțiuni care ulterior au condus la deces”.

”Aurel Nițoc, soțul victimei: Cu ea când mai vorbeasm, că mă blocase și pe telefon, pe toate, odată spunea că e cu cineva, odată că nu e cu nimeni.
Reporter: Erau șanse să se întoarcă la dumneavoastră?
Aurel Nițoc: Eu speram tot timpul, asta am sperat de când a plecat. Încă o mai iubeam, aveam și copilul”.

Bărbatul se referă la un băiat de 14 ani. Victima mai avea și un copil mai mare, cu alt partener.

 

Pasiune teribilă pentru femeia cu 10 ani mai în vârstă

 

Cât despre suspect, acesta ar fi făcut o pasiune teribilă pentru femeia mai în vârstă ca el.

”Florica Costache, prietenă de familie a autorului: Era prima femeie în viața lui, au fost la mare, la Dunăre, a plimbat-o.
Reporter: I-a ascuns că avea doi copii?
Florica Costache: Avea doi și am înțeles că era și acum însărcinată și i-a spus că nu e cu el și vrea să îl lase”.

Constantin Țoncu, vecinul autorului: ”Cred că a fost o altercație pasională, nu l-am văzut la un scandal, să fie un tip violent, să bată pe cineva”.

Petre Peneș, vecinul autorului: ”Și eu sunt stupefiat de faptă”.

Nicolae Peneș, vecinul autorului: ”Indiferent că era mai mare cu el cu 10 ani, băi, fată, nu se mai poate, m-ai mințit, tu du-te la locul tău, eu la al meu”.

Tânărul a fost arestat și riscă 25 de ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat de omor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial