2 mai 2024
Accident de pomină, la Vulcana Pandele! Căruţaşii s-au prăbuşit printre sticlele cu bere, bietul cal a murit în gard…

Accident de pomină, la Vulcana Pandele! Căruţaşii s-au prăbuşit printre sticlele cu bere, bietul cal a murit în gard…

acal1Accident de pomina, seara trecuta, la Vulcana Pandele. Dupa ce s-au cinstit bine si si-au luat la pachet… o lada cu bere, doi barbati s-au urcat  intr-o caruta si au dat bice calului pana ce animalul a luat-o la goana.

Imediat dupa, s-au dezechilibrat si-au cazut unul dupa altul pe asflat, iar calul si-a continuat traseul in viteza.

acal2Caruta a izbit in plin o masina parcata langa un birt, iar apoi bietul animal a murit dupa ce a intrat in plin intr-un gard de fier…

Accidentul a avut loc pe un drum din localitatea Toculesti.

acalMartorii povestesc ca i-au vazut pe cei doi barbati, de 35 si 45 de ani, cum au baut mai multe sticle cu bere, iar la plecare si-au facut plinul cu inca o lada cu bere.

“Au cazut amandoi. Din ce cauza, ce-ati aflat? Beti! Rau? Pai sunt numai sticle de bere toata strada. Cata bere aveau? O lada!”, ne-a declarat Nicolae Constantinescu, proproetarul masinii avariate.

acal3Dupa impactul cu masina, calul si caruta au mers mai departe pret de cativa kilometri, dar din pacate acolo animalul si-a gasit sfarsitul, lovindu-se violent de un gard de metal ce imprejmuia o fantana.

“Am auzit o bubuitura si am iesit sa vad ce s-a intamplat aici. Un baiat a apucat de a sarit din caruta, celalalt a dat intr-o teava de gaze si e la spital”, ne-a povestit Laurentiu Costache, martor.

acal5Politistii au deschis dosar penal pe numele carutasului pentru vatamare corporala din culpa. El va trebui insa sa suporte si pagubele provocate de caruta masinii avariate.

acal4Barbatul a ramas internat la spitalul judetean din Targoviste, unde medicii s-au asigurat ca viata nu-i este pusa in primejdie. Amicul lui a refuzat sa primeasca ingrijiri medicale si a ramas acasa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial