2 mai 2024
Tâlhărie în scara unui bloc din Târgovişte

Tâlhărie în scara unui bloc din Târgovişte

Tâlhărie în scara unui bloc din Târgovişte.

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din satul Teleşti, comuna Ludeşti, a cerut ajutorul poliţiştilor după ce ar fi fost atacat de doi indivizi.

Acesta le-a spus anchetatorilor că atacatorii ar fi scos un cuţit şi l-ar fi ameninţat că îi vor face rău dacă nu va scoate toţi banii din buzunare şi telefonul mobil.

După mai multe zile de cercetări, cei bănuiţi de tâlhărie au fost identificaţi – este vorba despre doi adolescenţi, de 15 şi 17 ani, din Viişoara, care au fost arestaţi la domiciliu pentru următoarele 30 de zile.

“Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște și cu sprijinul luptătorilor de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și jandarmi, au descins la domiciliile a doi tineri de 15 și 17 ani, din Viișoara, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Din investigațiile efectuate a reieșit că cei doi, în noaptea de 22 martie a.c., în timp ce s-ar fi aflat la intrarea în scara unui bloc din municipiul Târgoviște, ar fi amenințat cu un obiect ascuțit-tăietor (cuțit) un tânăr de 20 de ani, din Telești, și l-ar fi deposedat de un telefon mobil și 600 de lei. Bănuiții au fost conduși la sediul poliției pentru audieri”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial