27 aprilie 2024
Suspectul de ASASINAT de la Doiceşti a fost ÎNCĂTUŞAT de poliţişti!

Suspectul de ASASINAT de la Doiceşti a fost ÎNCĂTUŞAT de poliţişti!

criminaltmLa aproape un an de la un cumplit asasinat comis in stil mafiot in Doicesti, politistii au rezolvat puzzle-ul macabru.

Unul dintre suspectii principali, dat in urmarire internationala, a fost prins joi seara, la Timisoara. Facea linistit sport, cand mascatii au descins in sala de forta si l-au incatusat.

Tanarul e banuit ca impreuna cu un alt individ, ar fi omorat un traficant de droguri in varsta de 27 de ani.

Tanarul in varsta de 27 de ani a fost ridicat, joi seara, de politisti dintr-o sala de sport din Timisoara. Este suspectul unei crime oribile petrecute in primavara anului trecut in Doicesti. Impreuna cu un alt individ, l-ar fi executat in stil mafiot pe un tanar de 27 de ani – traficant de droguri.

crim2Politia il cauta de anul trecut. Complicele sau a fost incatusat, in ianuarie, la Targoviste si arestat.

Acesta era dat in urmarire nationala si internationala din luna noiembrie 2014, iar fapta a fost comisa in luna aprilie a aceluiasi an. Tanarul va fi escortat si predat politistilor damboviteni pentru continuarea cercetarilor“, a spus Mirela Draghicioiu, IPJ Timis.

Cei doi indivizi, spun politistii, sunt banuiti ca, in aprilie 2014, l-ar fi urmarit noaptea pe barbatul de 27 de ani si l-ar fi ucis pe un deal din apropierea casei lui. Trupul victimei a fost gasit dupa cateva ore de o ruda, in iarba. Era plin de taieturi si avea un picior amputat.

Lumea interlopa, altceva nu pot sa-mi inchipui”, a spus Aurel Gheorghe, unchiul victimei.

crim4Pe aceeasi ipoteza au mers si politistii – ca indivizii care l-au omorat au vrut sa-i dea o lectie, pentru ca si-a suparat niste colaboratori. Victima era monitorizata de politisti, dupa ce in 2013 a ajuns in arest pentru trafic de droguri. Oamenii legii au gasit atunci in casa tanarului 500 de grame de cannabis.

Tanarul a stat dupa gratii 29 de zile – cat a durat mandatul de arestare preventiva. Apoi judecatorii l-au lasat in libertate si un an mai tarziu si-a gasit sfarsitul.

crim

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial