25 aprilie 2024
VIDEO cutremurător. Un tânăr de 23 de ani a murit ars de viu după ce maşina pe care o conducea a intrat frontal într-un tir şi a luat foc

VIDEO cutremurător. Un tânăr de 23 de ani a murit ars de viu după ce maşina pe care o conducea a intrat frontal într-un tir şi a luat foc

Scene cutremurătoare pe o șosea din Prahova. Un șofer de 23 de ani a murit carbonizat în propria mașină.

Se pare că acesta s-a angajat într-o depășire fără să se asigure și a intrat frontal într-un TIR. Atât autoturismul, cât și cabina vehiculului de mare tonaj s-au aprins imediat.

Echipajele de urgență sosite la locul accidentului nu l-au mai putut salva pe bărbatul cuprins de flăcări.

Accidentul s-a petrecut pe Drumul Național 1B, între Mizil și Săhăteni. Șoferul TIR-ului, în vârstă de 40 de ani din Arad, spune că s-a trezit pur și simplu cu autoturismul în fața sa.

Impactul a fost unul violent. Mai întâi, a luat foc autoturismul, apoi și cabina TIR-ului a fost invadată de fum și flăcări. Chiar dacă a încercat să potolească vâlvătaia cu stingătorul, bărbatul nu a reușit. Mașina a fost făcută scrum.

Șoferul TIR-ului“A vrut să depășească sau nu știu cum… era coloană oricum. Sau habar n-am ce a vrut să facă. Pai a luat foc mașina lui și până au venit domnii de la Pompieri o durat puțin și ..Păi am tras dreapta, ce să fac.”

Adrian Țurcaș, șeful Poliției Rutiere Prahova“La un moment dat s-a desprins din coloană, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontal cu un ansamblu de vehicule format din autocamion și semiremorcă.”

George Cătălin Mihai, ISU Prahova“Incendiul se manifesta și la autoturism și la cabina autocamionului.”

DN1 B face legătura între Ploiești și Buzău și în mare parte are doar o bandă de mers pe sens. Șoferii spun că drumul este tot timpul aglomerat și periculos.

Șofer: “Din păcate s-a pierdut o viață din cauza drumurilor din România pe care le avem. Asta e cel mai dureros.”

Traficul în zonă s-a desfășurat cu dificultate mai bine de două ore și s-au format cozi de kilometri pe ambele sensuri, până când criminaliștii au finalizat cercetările și mașinile implicate în accident au fost scoase de pe șosea.

sursa – ŞtirileProTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial