25 aprilie 2024
Tânăr din Dâmbovița, arestat după ce a jefuit o familie. Ce și-a cumpărat cu banii

Tânăr din Dâmbovița, arestat după ce a jefuit o familie. Ce și-a cumpărat cu banii

potl1Un individ din Dâmboviţa a fost arestat după ce a jefuit o familie credincioasă şi şi-a cumpărat cu banii furaţi o maşină.

potl6Păgubiţii, membrii ai cultului penticostal, se aflau la slujba de la adunare când suspectul a dat atacul în locuinţa lor şi a fugit cu 18 mii de lei şi aproape 3.000 de euro. Când s-au întors şi au găsit casa devastată şi banii dispăruţi, proprietarii au dat alarma.

potl7Jaful a avut loc într-o casă din comună Ludeşti, în judeţul Dâmboviţa. Proprietarii povestesc că au mers la biserică penticostală, unde au stat aproape două ore. Când au revenit acasă, s-au luat cu mâinile de cap.

potl11Gheorghița Treipari: „Când ne-am întors acasă, am găsit uşa spartă şi banii luaţi. Toată casa a scotocit”.
Reporter: „Ce aţi aflat că a făcut?”
Gheorghița Treipari: „A luat maşina şi o parte din bani nu recunoaşte”.

potlCodina Treipari: „E foarte greu, foarte greu. Ei nu ştiau de zile bune niciodată, numai la muncă, numai la muncă, numai la muncă şi uite, păcătoşii ăia le-au spart casa. Când venim de la adunare, aud, a spart casa lui Laur! A scotocit şi a luat toţi banii! Toţi banii!”

potl9Familia are copiii plecaţi la muncă în Anglia, iar aceştia trimit periodic bani acasă pentru o nouă construcţie pe care o ridică în gospodăria părintească. Apropiaţii lor cred că individul a dat atacul la pont şi ar fi ştiut de suma pe care proprietarii o au în locuinţă

potl10Cornelia Lupu: „Mi-a spus că i-a furat atâţia bani, e agoniseala de atâţia ani. Are şi el copii mai mulţi. A aflat că i s-au furat toţi banii. A ştiut el de bani că a venit. Sunt bani cinstiţi, noi nu facem bani murdari”.

potl5Suspectul a furat 18 mii de lei şi 2.900 de euro, bani din care şi-a cumpărat o maşină. Nu a apucat însă să se bucure deloc de noua achiziţie. Poliţiştii au recuperat 13 mii de lei şi au confiscat autoturismul.

potl4Marius Buga, Pro TV: „După ce au realizat că au fost jefuiţi, cei din familie au sunat la 112 şi au anunţat totul. În scurt timp, poliţiştii au reuşit să îl identifice pe suspect: un tânăr, de 26 de ani. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Este cercetat penal pentru furt, dar şi pentru conducere fără permis”.

potl3

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial