19 aprilie 2024
Suma uriaşă câştigată de un dâmboviţean la păcănele! Când a văzut, patronul a refuzat să îi dea banii!

Suma uriaşă câştigată de un dâmboviţean la păcănele! Când a văzut, patronul a refuzat să îi dea banii!

paca2De la extaz la agonie! Un tanar de 27 de ani, dintr-un sat din Dambovita, a crezut ca a dat lovitura vietii lui dupa ce a jucat la pacanele, iar aparatul i-a aratat suma de 54 de mii de lei.

Insa, bucuria jucatorului nu a fost de lunga durata. Reprezentantii agentiei nu vor sa-i dea banii pe motiv ca aparatul s-a defectat.

Jucator: “Aparea suma de 546 de milioane de lei vechi, acum nu mai apare nicio suma de bani.”

Tanarului nu i-a venit sa creada cand a vazut ca aparatul la care el a jucat a aratat un castig de peste 13.000 de euro.

pacaIonut Ilinca, jucator: Dintr-o data, in timp ce jucam, aparatul s-a blocat. La o jumatate de ora mi-au aparut in cont 546 de milioane.”

Reporter: Ce a spus cand v-ati revendicat premiul?”

Ionut Ilinca: Ca ce apare acolo nu sunt de fapt bani, ca trebuie sa vina seful sa vada.”

Angajata agentiei nu-l contrazice pe client, insa sustine ca suma care i-a aparut pe ecran este din cauza unei erori pe care a dat-o aparatul.

paca1Angajata: “Baiatul a venit, a jucat, a bagat 35 de lei in aparat, mai avea 16 lei credit in aparat. Aparatul s-a blocat si nu merge sa ii dau nici cash out, nici nimic.”

Si rudele tanarului au fost cu el sa ceara explicatii de la reprezentantii agentiei, insa nimeni nu i-a bagat in seama.

paca3Marian Badea: Era foarte bucuros, foarte mandru. A aratat poza facuta pe telefon a zis ca e eroare de aparat si a ramas sa se descurce.”

Tanarul a depus reclamatii atat la Protectia Consumatorului, cat si la Autoritatea pentru Reglementarea Jocurilor de Noroc si cere sa i se faca dreptate. Totodata, vrea sa mearga si la politie, unde vrea sa reclame ce s-a intamplat in agentia de pariuri.

Daca autoritatile ii dau dreptate jucatorului, cei de la agentia de pariuri vor fi amendati si li se poate face chiar si un dosar penal pentru inselaciune.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial