2 mai 2024
Stoican şi Rădoi şi-au aruncat VORBE GRELE!

Stoican şi Rădoi şi-au aruncat VORBE GRELE!

❚ Informaţiile privind o eventuală bătaie între cei doi nu sunt sigure, până şi sursele noastre de mare încredere se tem să vorbească pe marginea subiectului ❚ La antrenamentul de ieri, desfăşurat de dimineaţă pe terenul de joc, au participat şi şase dintre juniorii A care au susţinut finala cu Viitorul Constanţa, adică Petrea, Horvath, Voduţ, Voineag, Ispas şi Smarandache, nefiind exclus ca pe unii să-i vedem titulari în partida cu FC Maramureş ❚ În tot acest timp, un antrenor dâmboviţean, Laurenţiu Reghecampf, ţine capul de afiş în fotbalul românesc, după ce a preluat cea mai iubită echipă din ţară, Steaua Bucureşti ❚ La Steaua este posibil să ajungă şi Cristinel Ţermure, „secundul” lui Laur atât la Chiajna, cât şi la Snagov, un alt produs al fotbalului târgoviştean

După toate tensiunile existente la Chindia, varianta că antrenorul Flavius Stoican s-ar fi luat la bătaie cu căpitanul Sorin Rădoi după meciul de la Arad, promovată de siteul suporterilor, a provocat multe comentarii în rândul oamenilor de sport şi chiar a opiniei publice. Evident că un asemenea subiect nu poate fi tratat cu lejeritate, astfel că am demarat propriile investigaţii, încercând să aflăm ce s-a întâmplat cu adevărat la finalul meciului cu UTA.

Trebuie spus că ne-am lovit de o situaţie inedită, în sensul că până şi sursele noastre de mare încredere s-au temut să vorbească, lăsând în schimb să se înţeleagă faptul că acolo a fost ceva necurat. Până acum deschişi şi comunicativi, conducătorii clubului au devenit inabordabili şi imposibil de contactat. Toţi cei de la Chindia se feresc să dezvolte subiectul, însă tot am aflat ceva.

Rădoi l-a ironizat pe Stoican

Până la urmă, din interior au „transpirat” ceva informaţii şi se pare că după înfrângerea de la Arad (0-3), ar fi existat un schimb mai dur de replici între Stoican şi Rădoi. Sursele noastre susţin că antrenorul i-ar fi adus anumite reproşuri căpitanului, legate de evoluţia modestă şi de ratarea unui penalti, iar ultimul a răbufnit prin jigniri. Concret, Rădoi ar fi răspuns ironic la adresa lui Stoican şi a „valorii” sale de antrenor, scene care s-ar fi petrecut în faţa autocarului, de unde şi gestul lui Flavius de a pleca de la Arad separat de echipă.

Aici informaţiile devin nesigure. În timp ce unii susţin că s-ar fi împărţit şi câţiva pumni, alţii infirmă categoric un conflict care s-a transformat în bătaie. Pe parcurs am pătruns şi pe alte surse, iar în ziarul de mâine vom veni cu informaţii mult mai precise. La antrenamentul de ieri, desfăşurat de dimineaţă pe terenul de joc, au participat şi şase din juniorii A care au susţinut finala cu Viitorul Constanţa, adică Petrea, Horvath, Voduţ, Voineag, Ispas şi Smarandache, nefiind exclus ca pe unii să-i vedem titulari în partida cu FC Maramureş. În opinia noastră, toţi finaliştii de la juniori ar trebui să evolueze sâmbătă pentru Chindia.

Reghe-Țac, un cuplu târgoviștean pentru Steaua?

În tot acest timp, un antrenor dâmboviţean ţine capul de afiş în fotbalul românesc, după ce a preluat cea mai iubită echipă din ţară. Returul remarcabil reuşit la Concordia Chiajna, formaţie pe care a salvat-o neaşteptat de la retrogradare, l-a propulsat pe Laurenţiu Reghecampf ca antrenor al celui mai titrat club din România, Steaua Bucureşti. Un amplu interviu cu Reghe puteţi citi în numerele viitoare ale cotidianului „Jurnal de Dâmboviţa”, adică omul care a fost refuzat de Chindia. La Steaua este posibil să ajungă şi Cristinel Ţermure, „secundul” lui Laur atât la Chiajna, cât şi la Snagov, un alt produs al fotbalului târgoviştean.

„Nu am vorbit cu Reghe despre acest lucru, el urmând să plece într-o vacanţă, în America. Din câte am înţeles, are de gând să continuăm colaborarea şi la Steaua. Ar fi o mare onoare pentru mine să antrenez o asemenea echipă, chiar şi din postura de secund. Important este să ne facem treaba la fel de bine cum am reuşit la Chiajna sau pe unde am fost”, ni s-a destăinuit Cristinel Ţermure, care îi felicită pe juniorii Chindiei pentru performanţa de a juca o finală naţională (el i-a antrenat în turul campionatului). „Aceşti copii au ajuns prea sus pentru condiţiile de care au avut parte, neavând nici măcar un teren de antrenament”.

Costin Mihai | costin.mihai@artpress.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial