2 mai 2024
Stadionul din Morteni renaşte cum nimeni nu s-ar fi gândit

Stadionul din Morteni renaşte cum nimeni nu s-ar fi gândit

Traian Paparete este cel care a revitalizat fotbalul din Morteni. Dornic să lase ceva comunei în care s-a născut și a copilărit, și având pasiunea pentru sportul pe care îl practica în copilărie pe ulițele satului, acesta și-a pus în minte să schimbe total aspectul stadionului din Morteni.

A înființat pe 14 februarie Asociația Club Sportiv Olimpia Morteni, iar de atunci lucrurile au luat o turnură diferită: a fost construita o parcare cu 102 locuri, a fost împrejmuit terenul cu gard, pe una din laturi a fost introdus iluminatul nocturn și a fost introdus un sistem de supraveghere video.

Are în vedere săparea a două puțuri, unul pentru irigat gazonul și altul pentru deservirea cu apa potabila a vestiarelor ce vor fi construite in 2024.

Tot anul viitor vrea sa facă o tribună acoperită, cu nu mai puțin de 120 de scaune.

Văzând atâta implicare, ceilalți oameni din comună au dat o mână de ajutor, iar în acest moment, terenul de 7000 mp tocmai a fost scarificat, discuit și semănat.

Utilajele folosite la aceasta activitate au fost din diverse părți: primăria Morteni , fiul primarului din Morteni, Adrian Olteanu, fratele fondatorului echipei, domnul Cornel Paparete și chiar preotul din sat, care la final, a tăvălugit terenul.

Totul a fost pe baza de voluntariat, astfel că, suporteri și jucători deopotrivă, au semănat gazonul pe care speră să joace de anul viitor într-o ligă superioară.

Aflat în vizită de lucru la Morteni, domnul președinte al consiliului județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a vizitat și baza sportivă, promițând sprijin pentru realizarea tribunelor.

Momentan, echipa din Morteni se află în liga a șasea, și luptă de pe locul doi pentru o promovare mult așteptată de întreaga localitate.

reportaj de Liviu Lazăr,

reporter special targovistenews.ro

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial