26 aprilie 2024
Sportivii de la Viper Găeşti, meciuri de senzaţie la Cluj!

Sportivii de la Viper Găeşti, meciuri de senzaţie la Cluj!

A avut loc prima ediție a promotiei de Kickboxing  „PROMETHEUS”, ediție organizată la Cluj,  cu meciuri de senzație, meciuri foarte echilibrate care au ținut publicul prezent într-un suspans continuu, datorită spectacolului făcut de către sportivii-eroi care au luptat până la ultima picătură de energie.

Robert Guraliuc (17 ani) antrenat de Nicu Dragne  a reușit să facă un meci excelent în fața mult mai experimentatului Andrei Sîrghi (27 ani).

După trei reprize, arbitrii au decis să mai dea inca o repriză pentru departajare, repriză în care pregătirea superioară i-a aparținut sportivului nostru Robert Guraliuc.

În meciul cu numărul opt, Iulian Marinescu l-a întâlnit pe Adin Panaite, fiul și sportivul pregătit de marele antrenor Alin Panaite.

Adin a venit în cea mai bună formă , dar Marinescu a făcut un meci de senzație, practic, nu i-a acordat adversarului nicio șansă.

În urma acestui meci, Iulian Marinescu este considerat cel mai bun 61(kilograme) din Romania.

„Pe langa sponsori, aseara am vrut sa aratam localitățile noastre pe tricouri, #localitățile unde noi trăim sau ne antrenam, sper ca am făcut locuitorii lor sa fie mândri de performanțele noastre.

Multumim promotorului Gabriel Georgescu pt încrederea acordată!

Multumesc familiei mele care mă intelege cand stau ore în șir la antrenamente, multumesc tatălui meu de la care am moștenit meseria aceasta, multumesc tuturor celor care ne-au fost sau inca ne sunt aproape și ne susțin, va multumim, fiecare dintre voi reprezentați o cărămidă sau mai multe a ceea ce am reusit sa construim  în ultimii patru ani,” ne-a declarat antrenorul Nicu Dragne!

Meciurile au fost transmise în direct pe DIGI SPORT. Meciul dintre Iulian și Adin fiind considerat poate cel mai frumos meci al serii alături de meciul dintre Adrian Maxim și Ionuț Popa!

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial