6 mai 2024
La fel ca în cazul Dolj, unde preşedintele şi vicepreşedintele au fost puşi pe liber…  Emil Tudor riscă să fie suspendat din fruntea AJF Dâmboviţa!

La fel ca în cazul Dolj, unde preşedintele şi vicepreşedintele au fost puşi pe liber… Emil Tudor riscă să fie suspendat din fruntea AJF Dâmboviţa!

Arestarea preşedintelui CCA, Vasile Avram, pentru luare de mită, a provocat o mare agitaţie în cadrul FRF, for care abia începuse să facă ordine şi prin fotbalul mic. Prima vizată a fost AJF Dolj, unde preşedintele Nicu Neagoe şi vicepreşedintele Sorin Pătraşcu au ajuns la Comisia de Disciplină a federaţiei, fiind acuzaţi şi cercetaţi pentru fals şi uz de fals şi scoşi din fotbal pentru o perioadă de doi ani, urmând să plătească fiecare o amendă de 15.000 de lei. Acolo unde nu a intervenit FRF a făcut-o DNA, care a descins la sediul câtorva asociaţii judeţene de fotbal, aşa că activitatea acestora a început să fie monitorizată mai atent.

Suspendare doi ani

Vremuri grele se anunţă şi pentru Emil Tudor, preşedintele AJF Dâmboviţa, căruia i se poate trage de la o notă informativă emisă în august 2010 către Federaţia Română de Fotbal, pusă la dispoziţia noastră de Adrian Stângaciu, şeful Comisiei Juridice. „Prin prezenta vă informăm că CSM Târgovişte este înscrisă şi participă în competiţiile organizate de AJF, cu echipe de seniori şi juniori, în campionatul 2010-2011. S-a eliberat prezenta pentru înscrierea echipei de seniori CSM Târgovişte în Liga a III-a”, s-a specificat în respectivul document, emis de AJF Dâmboviţa şi semnat de preşedintele Emil Tudor. De fapt, CSM nu a activat niciodată în Liga a IV-a în campionatul 2010-2011, ba chiar a cedat locul prin fuziune celor de la CS Răcari, lucru confirmat chiar de preşedintele Ciprian Iugulescu şi întărit prin documente şi prin vot de Biroul Executiv. Cum acel document există în arhivele federaţiei, va declanşa mai mult ca sigur o anchetă internă pentru a se stabili dacă în acest caz este vorba despre înscrisuri în acte oficiale. Dacă se va ajunge la o suspendare din funcţie pentru doi ani, odată ce va expira acest termen, Tudor va atinge şi vârsta de pensionare. Vom reveni!

Costin Mihai | costin.mihai@artpress.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial