2 mai 2024
Spirite încinse în fotbalul județean! Primarul-antrenor de la Gura Șuții îi răspunde lui Griguță

Spirite încinse în fotbalul județean! Primarul-antrenor de la Gura Șuții îi răspunde lui Griguță

❚ „Mai bine şi-ar rezolva problemele din echipă, am auzit că vreo trei-patru jucători de la Găeşti nu şi-ar fi apărat corect şansele”, atacă sub centură Constantin Dinu

Nu doar Nelu Radu, ci şi Constantin Dinu, primarul-antrenor de la Gura Şuţii, s-a arătat deranjat de declaraţiile lui Gheorghe Grigore, primarul de la Găeşti, care a lăsat să se înţeleagă faptul că Recolta ar fi tras sâmbătă pentru Gloria Corneşti.

„Recunosc că m-am întâlnit cu Nelu Radu în birou la domnul Tudor, în urmă cu aproape o lună, când am mers să fac nişte legitimaţii pentru juniori, dar numai ne-am salutat şi atât. Ce legătură să am eu cu Nelu Radu? Griguţă şi-ar face mai bine echipă, şi-ar rezolva problemele din interiorul clubului şi ar juca fotbal, pentru că la modul în care se prezintă Găeştii, nu au nici o şansă să câştige seria. Am văzut cel puţin trei echipe care joacă un fotbal mai frumos ca ei, Conţeşti, Doiceşti sau Aninoasa”.

Teren nasol la Gura Șuții

Primarul-antrenor de la Gura Şuţii nu se opreşte aici şi loveşte adânc, dezvăluind amănunte de-a dreptul şocante. „Eu am auzit de la Zamfir şi de la băieţii de prin echipă că vreo treipatru jucători de la Găeşti nu prea şi-ar fi apărat corect şansele, chiar dacă noi mă jur că nu i-am contactat sub nici un fel. Nu accept să vorbească Griguţă urât la adresa mea, mai bine şi-ar vedea problemele din echipă şi abia apoi să se uite la alţii. Ce ar fi vrut, să ne dăm la o parte şi să ne bată doar că e el Griguţă de la Găeşti? Băieţii se motivează bine la meciurile de acasă şi merită toate felicitările pentru victoria obţinută, pe deplin meritată”.

Constantin Dinu recunoaşte însă că terenul de joc de la Gura Şuţii nu este tocmai ce şi-ar dori, dar speră să rezolve pe viitor şi acest aspect. „Am pus iarbă, dar nu a răsărit aşa cum am sperat. Trebuie să vedem ce facem şi cu terenul ăsta, să nu se mai lege toţi de noi”.

„Sunt, într-adevăr, probleme cu terenul de la Gura Şuţii, însă eu am văzut unul şi mai prost la Eforie, în Liga a III-a”, a venit răspunsul lui Vasile Stroe, preşedintele CCD şi observator la meciul respectiv, dar şi unul dintre cei care şi-a dat avizul de omologare pentru baza sportivă de la Gura Şuţii.

Costin Mihai | costin.mihai@artpress.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial