19 aprilie 2024

Fotbaliştii de la Urban Titu, încurcaţi de Atletic Bradu!

urbantcUrban Titu a căutat în zadar un rezultat pozitiv în meciul cu Atletic Bradu, din runda a opta a campionatului. Socoteala de acasă cu cea din târg nu s-a potrivit deloc pentru jucătorii pregătiţi de Becheanu şi Constantin în cea de-a cincea deplasare stagională. Erorile nepermise ale defensivei dâmboviţene coroborate cu greşelile arbitrului Dumitrică au dus Urbanul să revină acasă fără nici un punct de pe terenul argeşenilor. Pe sinteticul din Bradu, dâmboviţenii au început jocul timid, iar în debutul partidei s-au văzut conduşi de gazde, în urma reuşitei semnate de Tănase (5). Două minute mai târziu, arbitrul central a trecut cu vederea lovitura lui Ruţă aplicată lui Niculae fără minge şi i-a arătat doar cartonaş galben mijlocaşului de la Atletic. La capătul unei combinaţii de efect între Neguţ şi Rădescu, ultimul a avut şansa restabilirii echilibrului pe tabelă, dar lovitura de cap a acestuia a fost reţinută de Munteanu (14). În schimb, la următorul atac periculos, echipa lui Priseceanu nu au ratat ţinta şi au majorat scorul, la 2-0, la capătul golului marcat de Aria (23). Până la pauză, Titu a mai încercat poarta Atleticului prin Calofir, în două rânduri, dar fără nici un efect pe tabelă.

 

Urbanul, mai activă în actul secund

 

Componenţii Urbanului au lăsat senzaţia că pot restabili egalitatea la reluare când au intrat mai decişi pe gazon. Dâmboviţenii au înclinat rapid terenul, iar în minutul 54 au redus din handicap prin Rădescu, cel mai bun jucător al Urbanului la Bradu. La următoarea fază de atac, Neguţ a ratat golul doi pentru Titu, după ce şutul său a trecut puţin peste buturile adverse. Revenirea în joc a argeşenilor s-a produs în ultimele secvenţe ale întâlnirii, când au mai înscris două goluri în poarta lui Mişa. Cu două minute înainte de ultimul fluier, Tănase a realizat “dubla”, iar în secvenţele suplimentare, Iamandi şi-a trecut numele pe lista marcatorilor cu ajutorul arbitrului, după ce a văzut doar el că mingea a depăşit linia porţii, ricoşată din transversală, în urma unui „trasor” de la 25 metri. Cum s-a ajuns, pe neaşteptate, la cel de-al treilea eşec consecutiv în campionat, jucătorii de pe „Orăşenesc” sunt obligaţi să obţină toate punctele din meciul cu Sporting Roşiori, de pe teren propriu, din etapa următoare.

Atletic Bradu – Urban Titu 4-1 (2-0)

Marcatori: Tănase (5, 88), Aria (23), Iamandi (90+3).

Atletic: Munteanu – Dima, Şerban, Velianu (68 Dumitrache), Şerbănică – G. Constantinescu (46 Naciu), Ruţă, Iamandi, Aria – Jenaru (89 Traşcă), Tănase (90 Stan). Antrenor: Marius Priseceanu

Urban: Mişa – Mirescu, Oprea, Vlad, Lupu – Ghenu (78 Moraru), Calofir – Moruz, Niculae (63 Ionică), Rădescu – Neguţ (75 B. Constantinescu). Antrenori: Gheorghe Becheanu şi Vasile Constantin

Stadion „Bradu”. Spectatori: 100.

Au arbitrat: Omar Dumitrică – Cristian Pătraşcu, Romeo Popa (toţi din Craiova). Observatori FRF: Decu Crângaşu (Ploieşti) şi Florin Stănescu (Dragomireşti – IF).

Cartonaşe galbene: Ruţă (12), Naciu (80)/ Lupu (27), Niculae (30), Oprea (63).

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial