20 aprilie 2024
Spectacol fără limite la Gala k1 „Confruntarea Titanilor III”

Spectacol fără limite la Gala k1 „Confruntarea Titanilor III”

Peste 30 de meciuri de copii şi juniori pentru luptători începători, desfăşurate în prima parte a zilei de 18 noiembrie a.c., plus alte 12 meciuri de profesionişti au încheiat “Confruntarea Titanilor III” care s-a desfăşurat la Clubul “Saphir” din Găeşti.

Prestigiosul concurs de K1 a avut de toate : lupte echilibrate, pe muchie de cuţit, lovituri spectaculoase, meciuri terminate înainte de limită prin KO, decizii clare, unanime ale arbitrilor, invitaţi speciali vedete de K1, dar şi oameni politici, care nu au scăpat prilejul de a fi în faţa a peste 400 de oameni.

Dintre vedetele K1 i-am remarcat pe Ciprian Sora pe “Pitbulul” Atodiresei, pe Mihăiţă Golescu sau chiar pe unii luptători din ring cu nume mai puţin sonore, precum Cristi Milea sau Cristi Ristea. În deschiderea meciurilor din gala de seară, au avut loc 3 înfruntări demonstrative: târgovişteanul Constantin Rădoi de la “Ager” l-a bătut pe reprezentantul Găeştiului, Răzvan Duţă de la “Sei Budokai ”; Adrian Baciu de la “Chio” Gym Ploieşti l-a învins pe Florin Dumitru de la Respect Gym Găeşti, iar ploieşteanul Gheorghe Florin l-a bătut pe găeşteanul Mihai Bărbulescu. În gala propriu-zisă, cele 9 meciuri s-au terminat astfel: Szocs Denes de la Cobra Leri Gym a fost învins de bucureşteanul Bogdan Stanciu de la Hontai; Viorel Butnaru de la Respect Gym Galaţi a luat bătaie de la Daniel Lazăr de la Academia de Lupte “Ciprian Sora” ; colegul lui Butnaru de la Respect Gym Galaţi, Alexandru Nedelcu, l-a învins pe bucureşteanul Adrian Mihăescu de la Steaua Wushu prin KO tehnic; tot KO au reuşit şi campionul European WKF Cristian Milea de la Tai Shin Do Gym în lupta cu Paul Sandu de la Respect Gym Bucureşti; ieşeanul Andrei Leuşan contra Daniel Ghiţă de la “Scorpions” Cotnari, ca şi Răzvan Ghiţă de la Academia de Lupte “Ciprian Sora” contra Călin Alexandru de la „Desira” Oradea.

Victorii fără dubii cu decizia unanimă a arbitrilor au obţinut Cristian Ristea de la Respect Gym Găeşti în confruntarea cu Sorin Petroşanu de la Chio Gym Ploieşti şi Cristian Spetcu de la Academia de Lupte “Ciprian Sora” în lupta cu Petrică Dumitrache de la “Scorpions” Cotnari Iaşi. Cea mai echilibrată înfruntare a fost între Alin Pârvan de la Respect Gym Târgovişte şi Alexandru Popescu de la Tai Shin Do Gym Bucureşti şi a fost câştigată de sportivul bucureştean. Arbitrul de ring a lăudat nivelul competiţiei de la Găeşti şi atmosfera de la „Saphir” Club, scrie Cronica Găeştiului. Cătălin MARCU

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial