6 mai 2024
Cătălin Tănase, noul şef al Clubului Sportiv Şcolar din Târgovişte!

Cătălin Tănase, noul şef al Clubului Sportiv Şcolar din Târgovişte!

❚ Fostul antrenor al echipei de baschet feminin va fi ajutat de Gabriela Trandafirescu, o altă alegere inspirată pentru funcţia de director adjunct ❚ „Le mulţumesc celor care au încredere în capacitatea mea managerială de a conduce o instituţie de tradiţie în sportul târgoviştean şi dâmboviţean”, au fost primele declaraţii ale noului director ❚ Fostele directoare Andra Adiohos şi Emilia Ghiţă au primit vestea schimbării cu destulă surprindere, însă au avut puterea să se retragă frumos

Febra schimbărilor a atins şi sportul, iar începând de ieri Clubul Sportiv Şcolar Târgovişte are o nouă conducere. Cătălin Tănase şi Gabriela Trandafirescu le-au luat locul Andrei Adiohos şi Emiliei Ghiţă, rocadă de cadre tinere şi foarte serioase. Surpriza plăcută constă în faptul că nici Tănase şi nici Trandafirescu nu sunt implicaţi politic, iar numirea lor este foarte inspirată.

„Le mulţumesc celor care au încredere în capacitatea mea managerială de a conduce o instituţie de tradiţie în sportul târgoviştean şi dâmboviţean. Sunt convins că alături de colectivul de profesori şi de colega mea Gabriela Trandafirescu vom reuşi să le oferim tuturor cele mai bune condiţii, obligatorii pentru a obţine rezultate atât pe plan naţional, dar şi internaţional. Colectivul este unul sudat, cu mare experienţă şi am încredere în colegii profesori că vor face mare performanţă, urmând ca şi pe viitor să apară talente sportive. Sunt foarte multe lucruri de rezolvat la club, dar consider că am capacitatea de a le pune la punct şi de a crea condiţiile dorite. Ca fost sportiv al acestui club, sunt conştient că am o mare responsabilitate. Am avut însă predecesori de valoare şi aş vrea să continuăm tradiţia şi pe viitor, astfel încât să fim clubul numărul 1 din judeţ”, ne-a declarat noul director Cătălin Tănase, completat de adjuncta Gabriela Trandafirescu, un alt cadru ales cu multă inspiraţie.

„Am fost un pic surprinsă de această numire, mai ales că eu nu fac politică şi nici nu am bănuit că voi fi propusă pentru o funcţie de conducere la club. Este o muncă la care te înhami, o responsabilitate pe care o iei în piept şi pe care ai obligaţia să o duci mai departe cu realizări”.

Nu i-a mai ieșit lui Cornea

Lucrurile s-au mişcat aşa de repede, încât decizia înlocuirii le-a luat prin surprindere şi pe fostele directoare.

„Am fost anunţată de această schimbare, iar decizia a venit fără nici o motivaţie. Eu ies din acest birou pe uşa din faţă şi cred că în urma mea se vede munca depusă. Mă întorc la munca de antrenor, chiar nu îmi este ruşine de ceea ce fac”, a declarat Andra Adiohos.

„Am făcut lucruri bune şi pe bani puţini la acest club, nu cred că are nimeni ce să ne reproşeze. Sunt schimbări inevitabile, impuse, venite fără explicaţii şi nu în urma unor controale, aşa cum s-a întâmplat în cazul nostru. Eu am mare încredere în cei care ne-au înlocuit, atât în Cătălin, cât şi în Grabriela. Le doresc mult succes şi sper să rezolve problema cu încălzirea şi izolarea sălii. Sunt doi oameni capabili şi serioşi”.

Foarte aproape să ajungă şef la CSŞ Târgovişte a fost Cornel Cornea, care a trecut rapid de la PDL la USL, numai că au fost aleşi oameni tineri şi neimplicaţi politic. În plus, Cornea nu a prezentat nici încredere, după ce a făcut legea în sportul dâmboviţean sub protecţia PDL.

Costin Mihai | costin.mihai@artpress.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial