21 mai 2024
Șoferul care a ucis o femeie pe trecerea de pietoni, la Găești, din nou cu poliția pe urme. S-a predat la trei zile după ce a fost fugărit de agenți

Șoferul care a ucis o femeie pe trecerea de pietoni, la Găești, din nou cu poliția pe urme. S-a predat la trei zile după ce a fost fugărit de agenți

Șoferul care a ucis o femeie pe trecerea de pietoni, în urmă cu 5 ani, la Găești, a dat din nou de belea.

Individul în vârstă de 25 de ani, fără permis de conducere, s-a urcat din nou la volan.

Polițiștii au încercat să îl oprească în trafic, pe Drumul Național 7, pe raza comunei Gura Foii, dar nu au reușit.

În cele din urmă, fugarul s-a răsturnat cu mașina într-un pârâu, dar a reușit să scape de agenți.

În cele din urmă, după trei zile, a decis să se ducă la secția de poliție, unde a fost audiat și reținut, iar ulterior arestat preventiv.

”La data de 7 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești – Formațiunea Rutieră au efectuat semnal pentru a opri un autoturism care se deplasa pe drumul național 7, pe raza localității Gura Foii.

Conducătorul auto și-a continuat deplasarea, fără a opri, iar, ulterior, ar fi părăsit autoturismul condus.

Șoferul a fost identificat ca fiind un bărbat de 25 de ani, din satul Crăciunești, iar, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere.

Pe parcursul zilei de ieri, 10 iulie, bărbatul s-a prezentat la sediul poliției.

În urma probatoriului administrat, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Astăzi, 11 iulie, persoana în cauză a fost prezentată magistraților, pe numele acesteia fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Precizăm că, în trecut, bărbatul a fost condamnat de Judecătoria Găești pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute de Codul Penal.

În cauză, cercetările continuă, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, precizează IPJ Dâmbovița.

Rudele tanarului ne-au contactat si ne-au declarat ca adevarul este altul.

“Adevarul este ca incidentul a avut loc pe data de 7, iar el pe data de 8 s-a predat, rămânând ca acesta sa-și primească bunurile pe data de 10. Pe data de 10 când a fost, l au arestat”, spune familia soferului.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial