5 mai 2024
”Politică în ape tulburi. Sau cum ceri autorizație pentru un heleșteu construit deja. Cazul Comișani”

”Politică în ape tulburi. Sau cum ceri autorizație pentru un heleșteu construit deja. Cazul Comișani”

”Politică în ape tulburi. Sau cum ceri autorizație pentru un heleșteu construit deja. Cazul Comișani

De curând, am făcut publică o situație cu multe semne de întrebare cu privire la un heleșteu ce ar fi fost construit în afara legii, în comuna Comișani. În afara legii, dar și pe terenurile unora dintre localnici și ale unor instituiții publice. Și chiar peste un drum de acces.

Alexandru Chirita, colegul nostru de la USR Comișani, a înotat adânc în acest subiect și a descoperit nereguli grave.

Alături de Alexandru, nu am mers pe zvonuri și am întrebat autoritățile responsabile dacă heleșteul cu pricina respectă sau nu legea.

Răspunsurile primite de la Apele Române și de la Agenția pentru Protecția Mediului Dâmbovița ne-au confirmat bănuielile – s-a solicitat aviz pentru construirea heleșteului când acesta era deja construit!

Mai mult, gurile rele susțin că în spatele afacerii heleșteul s-ar afla oameni influenți, cu protecție politică. Nu știm dacă este sau nu așa, dar suntem ferm convinși că instituțiile abilitate, de verificare și control, vor lua măsurile ce se impun.

Mulțumim, Alexandru pentru demersurile făcute și te susținem în continuare în activitatea ta pentru binele comunității”, precizează USR Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial