6 mai 2024
SĂLCIOARA – Dispărut de 24 de ore,  găsit MORT LÂNGĂ RÂU!

SĂLCIOARA – Dispărut de 24 de ore, găsit MORT LÂNGĂ RÂU!

Un necaz de moarte s-a abatut asupra unei familii din Salcioara! Capul familiei, un om in putere, in varsta de 54 de ani, a fost gasit fara suflare la marginea raului de langa sat.

Barbatul disparuse de 24 de ore. Plecase sa caute fier vechi, dar pentru ca au trecut ore-n sir si nu s-a mai intors acasa, rudele lui s-au gandit la ce este mai rau si au pornit in cautarea lui.

Barbatul muncise aproape 30 de ani angajat la Caile Ferate Romane. De curand fusese disponibilizat si desi isi cautase serviciu n-a mai reusit sa-si gaseasca o noua slujba. Sotia lui este casnica si au patru copii, intre 21 si 25 de ani, toti fara loc de munca.

Omul era singurul sprijin al familiei. In ultima perioada se apucase sa caute fier vechi pe care-l ducea la centrele de colectare, de unde mai lua banii necesari sa aiba ce pune pe masa celor dragi. Moartea lui a cazut ca un trasnet pentru cei apropiati.

Nimeni nu-si explica deocamdata ce s-a intamplat cu el, mai cu seama ca nu avea dusmani care sa-i vrea raul, era sanatos si nu s-a plans vreodata ca ar suferi de ceva. Si nici gandul ca s-ar fi sinucis nu-l iau in calcul, avand in vedere ca era credincios, membru al cultului penticostal.

“L-am cautat pana la 3 dimineata si nu l-am gasit. Am dat de el dupa aia, era pe burta, ziceai ca doarme, m-am dus langa el si am pus mana pe el si l-am simtit rece, tapan. Avea ceva urme de violenta? Nu. De la un timp incoace era cam ganditor, nu prea spunea…”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Emanuel Marin, fiul victimei.

Sotia omului nu intelege inca din ce cauza a decedat barbatul ei. Il stia bine, sanatos si nu realizeaza ce i-a adus sfarsitul.

“Nu stiu sigur ce s-a intamplat cu el acolo, el a plecat sa munceasca, sa-si castige si el o paine. Si nu s-a mai intors. Dupa o zi v-ati ingrijorat? Bineinteles ca m-am ingrijorat. L-ati gasit mort? Da”, plangea Niculina Marin.

“Dusmani nu cred ca avea, era un om bun, are nepoti. Si daca il chemam la vreo treaba venea, ne ajuta. Nu furau, nu se certa cu nimeni”, ne-a povestit Valerica Lupu, vecina.

Politistii au intocmit dosar penal pentru moarte suspecta. Urmeaza ca legistii sa dea verdictul cu privire la cauza decesului. Nu este exclus sa-si fi luat singur zilele si nici sa fi murit din cauza unor probleme de sanatate necunoscute.

Familia saramana spera ca se vor gasi oameni cu suflet care sa le intinda o mana de ajutor in aceste momente dureroase.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial