2 mai 2024
CEASURI NEGRE! Un scuterist a fost omorât, la Mircea Vodă, iar un motociclist din Târgovişte a fost cât pe ce să aibă aceeaşi soartă!

CEASURI NEGRE! Un scuterist a fost omorât, la Mircea Vodă, iar un motociclist din Târgovişte a fost cât pe ce să aibă aceeaşi soartă!

Ceasuri negre, ieri, pe drumurile din Dâmboviţa!

Un barbat de 55 de ani, din Mircea Voda, ce se afla pe un scuter, a sfarsit sub rotile unei camionete care se indrepta spre Capitala.

Un echipaj de la Ambulanta Dambovita a venit de urgenta la fata locului, dar n-a mai avut cui sa acorde ajutor, victima era deja decedata.

“A iesit de pe stanga, fara lumina, fara vesta pe el, l-am avzut in ultimul moment. Dupa cum se vede dupa franare, am incercat sa-l evit pe partea dreapta, l-am lovit cu partea stanga, n-am mai putut sa-l mai evit.

Mi-a aparut brusc, fara vesta, fara lumina, serpuind cu mopedul, cred ca era baut. Din spusele a doi prieteni a baut doi litri de tuica. Imi pare rau ca e un suflet de om, e o viata”, a declarat pentru MariusBUGA.ro soferul camionetei, Madalin Druga.

Se pare ca scuteristul circula pe mijlocul drumului, spun martorii, fara sa poarte vesta reflectorizanta.

Cu toate acestea, soferul este cercetat de politisti pentru ucidere din culpa.

Un alt accident pe doua roti a avut loc in municipiul Targoviste. Un motociclist s-a izbit frontal de un autoturism care i-a aparut brusc in fata.

Masina iesea dintr-o benzinarie iar din cauza unui tir parcat pe marginea drumului a fost nevoie sa intre pe prima banda pentru a avea vizibilitate si nu a vazut motocicleta care venea.

Din fericire, motociclistul a scapat doar cu o sperietura, dar ambii conducatori s-au ales cu pagube materiale.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial