19 aprilie 2024

Sindicaliştii morenari, pregătiţi să plece cu blindatele în faţa Guvernului!

sock.ro_images_blindat1„A fost depășit puțin termenul pe care-l anunțasem legat de organizarea unui protest la Guvern. Trebuia să aibă loc în decada a doua a lunii iunie.

Dar am amânat protestul, pentru că sunt mari probleme la deplasarea până la București a celor două transportoare blindate.

Fiind mașini speciale, este nevoie de aprobări speciale. La acest capitol ne confruntăm cu multe probleme. Decizia este ca aceste mașini să ajungă pe trailer în fața Guvernului.

Rămâne să obținem avizul de la primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, pentru ca trailerele să poată staționa în fața Guvernului pe perioada protestului. Și ar mai fi vorba de costuri. Trebuie să cântărim bine și lucrurile acestea.

Am decis că protestul trebuie organizat cât mai repede și, desigur, în condiții de legalitate. Dacă nu s-a putut face în decada a doua a lunii iunie, cum era stabilit, cel puțin dorim să-l facem în decada întâi a lunii iulie.

Organizarea acestei mișcări sindicale întâmpină o puternică opoziție de la nivelul puterii. Am constatat chiar că și persoane pe care ne bazam au făcut pasul înapoi”, a declarat Constantin Bucuroiu, liderul sindicatului Dreptatea al uzinei de la Moreni.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial