2 mai 2024
Sfârşit îngrozitor pentru o femeie de 59 de ani, din Voineşti, care a murit după ce iubitul a abuzat-o sexual, provocându-i răni grave

Sfârşit îngrozitor pentru o femeie de 59 de ani, din Voineşti, care a murit după ce iubitul a abuzat-o sexual, provocându-i răni grave

moar4Sfârşit îngrozitor pentru o femeie de 59 de ani, din Onceşti, comuna Voineşti, care a murit după ce iubitul a abuzat-o sexual, provocându-i răni grave. După câteva zile de chin, biata ființă s-a stins, fără nici un ajutor.

Când a realizat că femeia nu mai suflă, individul a sunat la ambulanţă, dar la câteva minute după apel, a anulat solicitarea. Ulterior, a încercat să obţină certificatul de deces, însă medicii au bănuit că victima murise în condiţii supecte. Autopsia a lămurit totul.

moar7Cei doi se aciuaseră în locuinţa unui bucureştean, după ce acesta murise. Suspectul, în vârstă de 55 de ani, recunoste acum că şi-a chinuit fosta partenera, iar rănile provocate de el i-au adus în cele din urmă sfârşitul.

moar3Reporter: I-ați făcut vreun rău femeii?
Laurențiu Călin, suspect: Da! A fost chinuită.
Reporter: V-a spus să o lăsaţi în pace?
Suspect: Da.
moar5Reporter: Și dumneavoastră? Aţi continuat?
Suspect: Îmi pare rău, am greşit.
Reporter: Aţi realizat că îţi faceţi rău?
Suspect: Da, n-am mai continuat, a murit apoi.

moar6Bărbatul şi femeia locuiau într-o casă, la câţiva kilometri depărtare de restul localităţii, într-o zonă izolată. La un moment dat, individul a chemat un vecin şi i-a spus că femeia a decedat. Aceasta a fost dusă la serviciul de medicină legală, acolo unde doctorii au constatat că a avut parte de un sfârşit violent.

moar„Zicea că a fost pe la poliţie, să dea nişte declaraţii, păi zic, mă, de ce te-au chemat? Că au găsit nişte vânătăi, nişte alea”, a spus Lorian Busuioc, un vecin.

Localnicii spun că n-au bănuit nimic din cele petrecute în casa din pădure, mai cu seamă că individul părea liniştit şi muncea oriunde i se cerea ajutorul

„N-am ştiu că a murit, dacă mă credeţi, sunt aici, la doi paşi, dar nu am ştiut”, a spus o vecină.

Primele concluzii ale legiştilor arată că moartea femeii a survenit în urma unor leziuni interne pe care bărbatul i le-ar fi provocat.

moar1Procuror Camelia Matei, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa: „A fost înregistrată o cauză, viol urmat de moartea victimei. S-a sesizat pe 112 o persoană decedată. Din primele verificări se pare că este vorba despre un deces cauzat de o agresiune sexuală”.

moar2Deocamdată, suspectul este cercetat în stare de libertate, până când medicii legişti le vor da anchetatorilor rezultatele finale ale autopsiei victimei.

sursa – ProTV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial