19 aprilie 2024
SERIAL EXCLUSIV! Crime care au îngrozit Dâmboviţa! Misterul morţii prostituatei îngropate  – episodul 2

SERIAL EXCLUSIV! Crime care au îngrozit Dâmboviţa! Misterul morţii prostituatei îngropate – episodul 2

I-am relatat Oanei Maiuga ce se intamplase, dar in acel moment nu aveam niste certitudini cu privire la autor.

A plecat putin dezamagita. Inca din acea noapte am inceput sa cautam principalul suspect si sa incercam sa identificam victima.

In zilele ce au urmat, am strans destule informatii in legetura cu autorul omorului si identitatea victimei ,ce se intaplase de fapt.

Tiganul “T” racolase victima din randul oamenilor strazii ce-si faceau veacul in Gara de Nord din Bucuresti.

O ademenise cu promisiuni la locuinta sa unde odata ajunsa fusese legata cu sarma ghimpata de podina tavanului incaperii de locuit.

Timp de doua zile o obligase sa se prostitueze cu mai multi tigani din comunitate in schimbul unor sume de bani.

Intr-una dintre zile nefiind legata de tavan, tanara se prostituase cu doi vanzatori ambulanti de mere fara ca “T” sa stie acest lucru.

Enervat de acest fapt “pestele” o torturase cu salbaticie, o tunsese cu o foarfeca de tabla si intr-un final o strangulase cu sarma ghimpata, sa-i spuna unde ascunsese banii de la vanzatorii de mere.

Senin, in dimineata urmatoare pusese cadavrul in groapa si il astupase cu pamant dupa care disparuse de la domiciliu.

La cateva zile aveam sa identificam victima, o tanara dintr-un sat de langa Targoviste, care provenea dintr-o familie saraca.

A fost ingropata in cimitirul localitatii unde fusese omorata, dar nimeni nu a putut sa stea langa sicriu din cauza mirosului degajat.

Pe autor l-am retinut la scurt timp intr-o alta comunitate de tigani din apropierea Bucurestiului, a primit 20 de ani de inchisoare, dar a murit in penitenciar la cativa ani de la condamnare, isi primise in sfarsit pedeapsa cuvenita, pedeapsa divina.

La inceputul anului 1994, cand inspector sef fusese instalat D-l col. Dan Fatuloiu, aveam sa reintru in contact direct cu lumea prostituatelor, dar mai ales cu cea a traficantilor de droguri si-mi amintesc cu placere ca am colaborat atunci cu D-l George Popa care pe vremea aceea lucra la serv .CCO al IPJ Dambovita.

Va continua…

DD

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial