3 mai 2024
SENZAŢIONAL! DD, la Târgovişte – “Vom încerca să oprim jaful!”

SENZAŢIONAL! DD, la Târgovişte – “Vom încerca să oprim jaful!”

„Am ales Târgovişte ca debut al turneului naţional al Caravanei Speranţei. Vom vizita până pe 8 decembrie aproximativ 1300 de localităţi din România, în care vom încerca să ne cunoaştem mai bine cu telespectatorii noştri, cu simpatizanţii noştri, cu membrii de partid PP-DD.

Am ales Târgovişte şi dintr-un alt motiv, fiindcă toată această campanie a noastră de încercare a ridicării poporului român din genunchi se va desfăşura sub stindardul «Revoluţia votului».

Noi credem că mai ales la Târgovişte «Revoluţia votului» va izbândi în decembrie 2012. Aşa cum am încercat şi în cazul Oltchim, să oprim jaful, aşa vom încerca să oprim jaful şi în Târgovişte. Sperăm că vom reveni în Târgovişte pe 10 decembrie să sărbătorim victoria poporului.

Principalii mei contracandidaţi sunt cei care au făcut rău ţării până în acest moment. Dacă sondajele pe care noi le-am comandat vor indica că de exemplu dl Ponta ar putea câştiga, în dauna candidatului PPDD, mai mult de 51%, atunci voi candida eu în acel Colegiu pentru a-l opri pe dl Ponta din a face pragul de 51%.

Invit dâmboviţenii care cred că ar putea ajuta Dâmboviţa mai mult decât o fac colegii mei din PP-DD să se folosească de acest vehicul electoral numit PP-DD şi să vină pe listele noastre. Noi avem candidaţi puternici în fiecare Colegiu, dar aşteptăm candidaţi şi mai puternici, să ni se alăture elite ale intelectualităţii dâmboviţene, târgoviştene, profesori, doctori, ingineri, artişti, oameni de litere”, a spus Dan Diaconescu, prezent ieri la Târgovişte.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial