28 aprilie 2024
Senatorul Dragoş Popescu, uluit de alocările de 300 de mii de euro pentru Zilele Judeţului Dâmboviţa, în timp ce la Moreni s-au alocat… 200 de euro pentru investiţii!

Senatorul Dragoş Popescu, uluit de alocările de 300 de mii de euro pentru Zilele Judeţului Dâmboviţa, în timp ce la Moreni s-au alocat… 200 de euro pentru investiţii!

“Cum își bate joc #PSD Dâmboviţa de morenari!?!

În timp ce Organizația Județeană a PSD a alocat nu mai puţin de 300.000 de euro pentru organizarea Zilelor Județului, adică pentru petreceri în an electoral, în municipiul Moreni organizația locală a PSD, condusă de Gabriel Purcaru, propune investiții în plan local, prin bugetul local, de câte… 200 de euro (!!!) pentru fiecare obiectiv din lista din imagine!

Pentru că urma să merg la ședința Consiliului Local, în care se discuta şi despre impunerea taxei de salubritate pentru operatorii economici din municipiu, m-am uitat și pe propunerea de buget a oraşului Moreni. Hotărârea respectivă nu a trecut, la fel cum nu a trecut nicio hotărâre care să aprobe ceva propus de ADI Deșeuri!

Am luat cuvântul și am explicat că toate aceste taxe vor fi plătite din bugetul local, buget în care nu sunt prevăzuți acești bani.

În anexa 6 a bugetului, aflată în dezbatere publică, am văzut minunea asta!

Am văzut și suma alocată prin amendamentul depus de mine la bugetul de stat cu alocare pentru Colegiul Național IL Caragiale, despre care același #PSD zicea că nu există!

Președintele organizației locale a acestui partid face numai acțiuni populiste, cum ar fi să se pozeze cu oameni defavorizați, în loc să facă un buget onest şi curat pentru municipiu şi mai ales pentru morenari!

Să vă fie rușine, domnilor social-democraţi!”, a spus Dragoş Popescu, senator de Dâmboviţa, reprezentant al Partidului Reper.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial