27 aprilie 2024
O femeie a ajuns la spital după ce maşina în care se afla s-a răsturnat, pe DN 7, pe câmpul de la Dragodana

O femeie a ajuns la spital după ce maşina în care se afla s-a răsturnat, pe DN 7, pe câmpul de la Dragodana

O femeie a ajuns la spital după ce maşina în care se afla s-a răsturnat, în această dimineaţă, pe DN 7, pe câmpul de la Dragodana.

La volan se afla un bărbat din Burduca.

Victima în vârstă de 59 de ani a primit îngrijiri de la echipajul de la ambulanţă ajuns acolo, iar ulterior a fost dusă la spital.

“În această dimineață, în jurul orei 06:53, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu victime în comuna Dragodana.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat. de 40 de ani, din localitatea Burduca, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DN 7, în afara localității Dragodana, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile.

În urma evenimentului, o pasageră, de 59 de ani a fost rănită, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentelor de circulație”, anunţă Poliţia Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial