25 aprilie 2024
Senatorul Dragoș Popescu – ”Susțin refacerea drumului din munte la o valoare reală, nu la preț de autostradă”

Senatorul Dragoș Popescu – ”Susțin refacerea drumului din munte la o valoare reală, nu la preț de autostradă”

”Răspuns adresat domnului Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița

Astăzi, 17 septembrie, în cadrul conferinței de presă a PSD Dâmbovița, domnul președinte Corneliu Ștefan a adresat public mai multe întrebări parlamentarilor de Dâmbovița.

Arătându-se foarte îngrijorat și în același timp supărat că nu a primit din partea Guvernului Cîțu sumele uriașe pe care le-a solicitat, președintele PSD Dâmbovița critică constant Guvernul, pe prim-ministrul actual și pe parlamentarii PNL și USRPLUS de Dâmbovița.

Pe această cale, în calitate de senator USRPLUS de Dâmbovița, îi răspund punctual.

Susțin refacerea drumului din munte afectat de calamități pe o distanță de aproximativ 250 de metri la o valoare reală, nu la preț de autostradă.

Drumul forestier, actualmente închis circulației publice, trebuie să rămână drum forestier administrat de Direcția Silvică. F

ac precizarea că USRPLUS vrea, așa cum susținem ferm și hotărât, plecarea domnului Cîțu de la conducerea Guvernului, dar parlamentarii PSD au demonstrat că nu vor asta. Dimpotrivă, aceștia îl sprijină din Parlament, în Birourile Permanente Reunite ale celor două camere, pe actualul prim-ministru.

Dacă ar exista cu adevărat voință politică și dorința ca acest Guvern condus de Florin Vasile Cîțu să cadă, ar asigura cvorumul necesar adoptării moțiunii de cenzură sau PSD ar iniția propria moțiune. Altfel, discursurile sunt pur demagogice și populiste.

Ion-Dragoș Popescu,

Senator USRPLUS Dâmbovița”

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial