24 aprilie 2024
Senatorul Dragoș Popescu, Reper – ”S-a inaugurat, la Mărginenii de Sus, podul inutil”

Senatorul Dragoș Popescu, Reper – ”S-a inaugurat, la Mărginenii de Sus, podul inutil”

”Județul Dâmbovița are toate șansele să intre în istorie! S-a inaugurat, la Mărginenii de Sus, podul inutil, care nu are o lățime suficientă pentru două benzi de circulație. De ce ar avea, dacă nu duce nicăieri?

🚧 La capitolul poduri, toate recordurile vor fi întrecute de podul de la Dărmănești sau “podul care nu duce nicăieri” și podul care unește comunele Corbii Mari și Odobești sau podul care s-a micșorat, dar a devenit mai scump.

Poate ați urmărit la emisiunea ROMANIA, TE IUBESC! prezentarea despre podul făcut fără nicio justificare, de proastă calitate și în care au mai fost pompate câteva sute de mii de lei față de suma inițială. Se află în județul Dâmbovița, la Mărginenii de Sus.

Un pod peste care probabil nu va trece nimeni. Acest pod se pare că va fi inaugurat astăzi, așa cum ne-a obișnuit și conducerea CJD, cu entuziasm și mândrie proletară, chiar dacă în acest caz vorbim de PNL. O altă afacere politică bifată.

Alt pod celebru este cel care trece peste râul Argeș, prezentat inițial ca având două benzi și 9 metri lățime. În final are o singură bandă și mai puțin de 7 metri, așa cum au precizat jurnaliștii de la Libertatea. Și, incredibil, a fost mai scump cu 30%. Iar vechiul pod a fost decopertat cu bormașina, alt aspect demn de cartea recordurilor. Constat cu regret, încă o dată, că banii alocați prin PNDL sunt risipiți pe lucrări inutile și făcute de mântuială. Lucrări care pun viața oamenilor în pericol. Dar cine răspunde pentru modul în care sunt irosiți banii publici?”, se întreabă Dragoș Popescu, senator de Dâmbovița și reprezentant al Partidului Reper.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial