2 mai 2024
Senatorul Dragoș Popescu, reacție despre Zilele Județului – ”Dragi dâmbovițeni, haideți la distracție! Uitați de griji, de probleme, de facturi sau de prețuri mărite!”

Senatorul Dragoș Popescu, reacție despre Zilele Județului – ”Dragi dâmbovițeni, haideți la distracție! Uitați de griji, de probleme, de facturi sau de prețuri mărite!”

”După controversatul Târg de Crăciun amplasat total neadecvat în incinta Curții Domnești, iată că o nouă surpriză a pregătit conducerea Consiliului Județean Dâmbovița: “Zilele Județului”!

Cu ce ocazie? De Ziua Copilului? De Rusalii? Pentru că este weekend prelungit? Pentru 511 ani de atestare documentară a județului? Sau pentru că “iubim Dâmbovița?” Și pentru că îl iubim trebuie să și îl promovăm cum trebuie. Nici nu mai contează motivele, distracție să fie! 5 zile de distracție pentru a sărbători județul!

😂“Suntem în proximitatea unor orașe mari, cu oameni care vor să iasă din casă și să viziteze locuri apropiate, pline de peisaje pitorești, atracții culturale si de interes istoric, dar care oferã și posibilități de recreere prin activități artistice și sportive.

”Un obiectiv destul de îndrăzneț aș spune, acela de a atrage locuitorii “unor orașe mari”. Să vină așadar bucureștenii, ploieștenii, piteștenii! Măcar o dată pe an, de zilele județului.

Încurajez organizarea manifestărilor culturale, educative sau sportive, însă chiar titlul acestor evenimente din perioada 31 mai-4 iunie este forțat și nepotrivit. Sau poate vor unii să rămână în istorie ca fiind creatorii zilelor județului, dacă tot existau deja zilele comunelor sau orașelor?!

Așadar, dragi dâmbovițeni, haideți la distracție! Uitați de griji, de probleme, de facturi sau de prețuri mărite!”, spune Dragoș Popescu, senator de Dâmbovița, reprezentant al Partidului Reper.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial