27 aprilie 2024
Cristi Stan te informează: “Veşti bune pentru 2014 – NU se majorează taxele şi impozitele!”

Cristi Stan te informează: “Veşti bune pentru 2014 – NU se majorează taxele şi impozitele!”

“Potrivit principiului transparentei decizionale in administratia publica, in calitate de consilier local, voi continua activitatea de informare a targovistenilor cu privire la hotararile luate de Consiliul Local Targoviste cu impact semnificativ pentru comunitatea locala.

Ieri, 16.12.2013, a avut loc sedinta ordinara a consiliului local aferenta lunii decembrie 2013, in cadrul careia au fost dezbatute si aprobate o serie de proiecte de hotarare importante pentru activitatea administrativa locala.

a). Astfel, ca o veste buna pentru targovisteni, mentionez ca s-a luat hotararea ca impozitele si taxele locale sa nu fie majorate in anul 2014, ramanand la nivelul actual.

b). Totodata, s-a stabilit ca pentru anul 2014 si cuantumul taxei de habitat se menţine la nivelul anului 2013 respectiv 16 lei/lună/gospodărie (incluzând comisionul de administrare de 2 lei/lună/gospodărie), iar pentru gospodăriile cu o singură persoană se aplică o reducere de 7 lei/lună/gospodărie, datorându-se astfel o taxă de 9 lei/lună/gospodărie.

Gospodăriile care deţin două sau mai multe contoare electrice la aceeaşi adresă şi deservesc o singură familie vor datora o singură taxă de habitat.

c). Un alt proiect de hotarare dezbatut si aprobat a vizat si majorarea alocaţiei de hrană pentru Centrul Social “Sf. Maria”, Centrul Social pentru persoane vârstnice “Sf. Elena” şi respectiv Serviciul Creşe pentru anul 2014, după cum urmează:

• Pentru Serviciul Creşe de la 6 lei la 7,5 lei/zi/copil;

• Pentru Centrul Social “Sf. Maria” de la 8,3 lei la 10 lei/zi/persoană (centrul este rezidenţial – mic dejun, prânz, cină);

• Pentru Centrul Social pentru persoane vârstnice “Sf. Elena” de la 8,3 lei la 10 lei/zi/persoană (centrul este rezidenţial – mic dejun, prânz, cină).

Va multumesc pentru interesul aratat si astept opiniile si sugestiile dumneavoastra!”

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial