27 aprilie 2024
Senatorul Dragoş Popescu: “Proiectul de lărgire la patru benzi pe DN7 Bâldana-Titu – Pe șantier mai mult se stă decât se lucrează!”

Senatorul Dragoş Popescu: “Proiectul de lărgire la patru benzi pe DN7 Bâldana-Titu – Pe șantier mai mult se stă decât se lucrează!”

“Proiectul de lărgire la patru benzi pe DN7 Bâldana-Titu!

Cum să facem să evităm fondurile europene, pentru că ăștia ne verifică lucrările?

Mândria #PSD Dâmbovița! Inaugurat cu fast și lăudat până acum de nenumărate ori!

Pe șantier mai mult se stă decât se lucrează, iar termenul de finalizare noiembrie 2024 este iluzoriu!

Dar pentru că cei de la PSD au experiență, vor termina lucrarea pe bani de la buget care nu sunt așa de bine monitorizați! De centura Municipiului Târgoviște vă aduceți aminte? La fel a fost!

Conform site-ului CNAIR, în februarie 2024, stadiul de execuție la acest obiectiv era de doar 23% iar stadiul financiar (plăți făcute către constructor) de doar 4,96%!

Asta ne arată faptul că lucrările executate până acum nu sunt eligibile la plată din cauza calității acestora. Asta spun documentele primite de la CNAIR.

Astăzi pe șantier (pe cei aproximativ 20 de km) eu am numărat cam 45 de persoane, 14 autovehicule, 9 excavatoare de diverse dimensiuni, 9 basculante, 6 compactoare și 4 alte utilaje. Le vedeți în comentarii!

Ei spun că lucrările sunt în grafic, se lucrează, totul este la termen și legal! Minciuni! Nu vă mai lăsați păcăliți! Nu v-ați săturat de minciunile marca PSD?”, întreabă Dragoş Popescu, senator de Dâmboviţa, reprezentant al Partidului Reper.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial