16 aprilie 2024
Senatorul Dragoş Popescu oferă elevilor “Mici rețete pentru protejarea planetei”

Senatorul Dragoş Popescu oferă elevilor “Mici rețete pentru protejarea planetei”

👍”Ieri am avut o bucurie deosebită să primesc în vizită la Senat participanţii într-un proiect tri-naţional intitulat “Mici rețete pentru protejarea planetei”.

👉 Participă din România elevi ai Școlii Gimnaziale Răcari, ai Școlii Gimnaziale Răscăeți, din Franța elevi din localitatea Solaize însoțiți de doamna viceprimar Odile Riondet, din Germania elevi ai liceului bilingv Victor Hugo din Frankfurt. În România proiectul este coordonat de domnul profesor Dorin Gulie, profesor al școlii din Răcari.

📌 Scopul proiectului este de a stimula interesul elevilor pentru natură și pentru un mediu mai curat care să asigure un viitor sustenabil planetei.

✅ Am decis să mă implic și eu în sprijinirea activităților din cadrul acestui proiect prin organizarea unor vizite precum cea de ieri și una mult mai aplicată, la Buzău, unde vom vizita două facilități de reciclare a diverselor tipuri de deșeuri, respectiv peturi și deșeuri provenite din echipamente electrice, electronice și electrocasnice.” , a precizat Dragoş Popescu, senator de Dâmboviţa şi reprezentant al Partidului Reper

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial