1 mai 2024
Senatorul Dragoş Popescu face deranj la nivel înalt! “Am depus denunțuri penale la DNA!”

Senatorul Dragoş Popescu face deranj la nivel înalt! “Am depus denunțuri penale la DNA!”

Am depus denunțuri penale la DNA! Primul face referire la 760 de autorizații emise de funcționari cu funcții de conducere de la Apele Române, mai precis la modul de eliberare a autorizaților de gospodărire a apelor fără documentația completă cerută de lege.

Al doilea denunț vizează un primar și funcționarii din acea primărie și se referă la modul de cheltuire a banului public pentru lucrări de reparații în urma inundațiilor fără a avea acte de reglementare privind protecția mediului. Aici prejudiciul creat este de peste 1 milion de euro.

P.S. Domnule Corneliu Stefan, nu amenințați funcționarii publici din conducerea deconcentratelor cu destituirea! Chiar dacă aveți obiceiul să îi numiți politic și să nu organizați concursuri, aceștia nu sunt în funcție pentru a elibera “avize și acorduri” la comanda PSD.

Dâmbovița nu este tarlaua PSD așa încât să bateți din picior și să vi se elibereze documente. Dacă își încalcă atribuțiile de serviciu există instituții care decid asta și pe care sper că încă nu le-ați căpușat politic.

Am fost, sunt și voi rămâne foarte atent la modul cum sunt emise în județ avizele, acordurile și autorizațiile. În special în domeniul mediului. Mai ales în nordul județului”, a anunţat Dragoş Popescu, senator USR de Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial