3 mai 2024
Senatorul Dragoș Popescu: ”Depozitul de deșeuri de la Titu și-a oprit activitatea”

Senatorul Dragoș Popescu: ”Depozitul de deșeuri de la Titu și-a oprit activitatea”

”Depozitul de deșeuri Titu și-a oprit activitatea.

Am fost acolo și totul decurgea că și până acum, adică erau aduse deseuri , in mod ilegal, de către firmele de salubritate și firma abonată la lucrările Consiliului Județean, respectiv Chirulli.

Am ajuns la Titu să văd ce se întâmplă cu plângerea penală pe care am depus-o in iulie legată de această depozitare ilegală. S-a deschis dosar penal.

Timp de mai bine de un an, depozitul de la Titu a funcționat ilegal! Ce au făcut autoritățile? Consiliul Județean prin ADI deșeuri a încasat taxa de habitat și a depozitat ilegal la Titu și câteva luni la Aninoasa deșeurile colectate!

La Titu era poarta închisă și depozitul nu opera. Asta pentru că operarea depozitelor de deșeuri în Dâmbovița a fost preluată de către Supercom.

Sunt sigur că după atâtea minciuni spuse de Consiliul Județean Dâmbovița prin vocea președintelui pe acest subiect, nu o să iasă să vă informeze despre situația dezastruoasă in care se afla serviciul de depozitare în județ.

Sper să nu facem știri precum cele de la Cluj de zilele astea!”, a precizat senatorul Dragoș Popescu, reprezentant al Partidului Reper.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial