30 aprilie 2024
Senatorul Dragoş Popescu: “Așa înțeleg ei să ne informeze transparent despre dezvoltarea județului! Prin promisiuni mincinoase!”

Senatorul Dragoş Popescu: “Așa înțeleg ei să ne informeze transparent despre dezvoltarea județului! Prin promisiuni mincinoase!”

“De câte ori am auzit în ultimii ani promisiunea că vom circula pe 4 benzi de la Târgoviște la București?

De prea mulți ani, cei care s-au perindat pe la conducerea județului sau pe la Ministerul Transporturilor, ne-au informat și continuă să o facă, într-un mod mincinos, că vom circula pe acest drum de 4 benzi, rapid și în siguranță.

O temă bună de folosit în campaniile electorale, dar niciodată transpusă în realitate!

Deși PSD Dâmbovița o trece la capitolul promisiuni îndeplinite, pe tronsonul Bâldana-Târgoviște este posibil să înceapă lucrările luna viitoare. Dacă acordul de mediu va fi revizuit!

Garda de mediu a interzis funcționarea stației de asfalt și beton, a amendat atât firma cât și primăria (pentru organizarea de șantier) și a dispus demolarea până la data de 17.04. 2024.

În tot acest timp ard vagoanele cu pasageri în gările din Dâmbovița, și nu numai!

Așa înțeleg ei să ne informeze transparent despre dezvoltarea județului! Prin promisiuni mincinoase!”, spune Dragoş Popescu, senator de Dâmboviţa, reprezentant al Partidului Reper.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial