7 mai 2024
Senatorul Dragoş Popescu: “Am obținut 500 000 de lei pentru Colegiul I.L. Caragiale din Moreni!”

Senatorul Dragoş Popescu: “Am obținut 500 000 de lei pentru Colegiul I.L. Caragiale din Moreni!”

“Am obținut 500 000 de lei pentru Colegiul I.L. Caragiale din Moreni!

În fiecare an la votarea bugetului se repetă o situație care mă întristează. Nu sunt alocate fonduri suficiente pentru educație și școli. Anul trecut am reușit să obțin bani suplimentari pentru două licee agricole din Dâmbovița.

Acum am depus amendament pentru bani ce vor fi alocați Colegiului Național I.L.Caragiale din Moreni.

Anul trecut, în luna februarie, am semnalat situația de la acea unitate de învățământ printr-o scrisoare publică, dar și prin solicitări adresate autorităților locale: primărie, prefectură, inspectoratul școlar, toate conduse de membrii PSD. Nu au făcut nimic!

Astăzi am discutat cu primarul de la Moreni despre fondurile obținute de mine prin amendament și sper ca în curând, așa cum mi-a declarat, să se ocupe de studiile de fezabilitate și apoi de lucrare. Colegiul are nevoie de reparații urgente! După cum puteți vedea din fotografiile pe care le-am făcut astăzi, siguranța elevilor este pusă în pericol și cred că nimeni nu își dorește repetarea unor tragedii ca cea de la Odorheiu Secuiesc.

Apreciez mobilizarea conducerii colegiului și a oamenilor inimoși în strângerea de fonduri atât de necesare. Dar nu pot să nu remarc nepăsarea conducerii județului și a PSD Dâmbovița în a rezolva această situație stringentă. De fapt au făcut ceva. S-au lăudat că un coleg din PSD a donat banii strânși din tunsori la salonul de frizură amenajat în incinta colegiului la târgul caritabil.

Atât de puțin merită elevii și cadrele didactice de la acest colegiu? PSD Moreni, adică Gabriel Purcaru, doar atât s-a putut?”, a transmis Dragoş Popescu, senator de Dâmboviţa, reprezentant al Partidului Reper.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial