3 mai 2024
Târgovişte – “A fost finalizată acțiunea de dezinfectare a scărilor de bloc”

Târgovişte – “A fost finalizată acțiunea de dezinfectare a scărilor de bloc”

Webp.net-resizeimage„Constat că în afară de administrațiile locale toți ceilalți se cam derobează de responsabilitate. Ia să vedem, ce avem de făcut!? Păi trebuie să dezinfectăm scările de bloc, lasă să o facă administrațiile publice locale, să o facă primarii… Trebuie să găsim spații de carantină, lasă să le găsească primarii… Scriem că le dăm noi banii în termen de 5 zile de la momentul la care găsim sursa… Câți bani s-au dat în Târgoviște până la acest moment pentru plata hranei, spre exemplu, pentru persoanele care sunt carantinate?! Zero lei. Astea sunt problemele pe care noi trebuie să le rezolvăm, probleme reale, probleme serioase, nu chestiuni pe care unii nici nu le înțeleg, nici nu vor să le înțeleagă.

Mulțumesc lui Dumnezeu că până la acest moment nici un târgoviștean nu a fost confirmat pozitiv. Să ne ajute Dumnezeu să rămânem în continuare în aceiași situație, să ne ferească Dumnezeu de decese și de alte lucruri grave… Astea sunt problemele importante pe care noi le avem în momentul de față…

Vreau să-i asigur pe târgovișteni că facem tot ceea ce putem pentru a combate acest virus nenorocit, că am finalizat acțiunea de dezinfectare a scărilor de bloc, am lucrat sâmbăta, am lucrat duminica, am răspuns sutelor de mesaje pe care le-am primit, toate problemele care au fost sesizate și s-au dovedit a fi întemeiate au fost rezolvate. Săptămâna aceasta vom avea o acțiune masivă de spălare a străzilor, parcărilor, trotuarelor, în municipiul Târgoviște, așa cum nu s-a întâmplat niciodată… Continuăm să facem tot ceea ce depinde de noi pentru a limita efectele acestei pandemii”, spune primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial