28 martie 2024
Șeful CJD Dâmbovița, maraton pe șantierele din județ!

Șeful CJD Dâmbovița, maraton pe șantierele din județ!

tutupotLa Potlogi, împreună cu deputatul de Dâmbovița Ionuț Săvoiu și primarul localității, Președintele Consiliului Județean Dâmbovița a vizitat tronsonul de drum județean Pitaru – Potlogi (DJ 711A), la care, în prezent, se execută lucrări de stabilizare, asfaltarea lui urmând a fi finalizată în prima parte a lunii septembrie 2014. În plus, pe tronsonul DJ 401A Potlogi – limită Județ Giurgiu, se lucrează pe un segment de aproximativ 500 m.

În ceea ce privește desfășurarea lucrărilor de reabilitare a Palatului Brâncovenesc de la Potlogi, Președintele Consiliului Județean Dâmbovița a spus: ”Ritmul este mulțumitor; avem 15 luni pentru implementarea proiectului. Dorința mea este să-l implementăm mai devreme, fiindcă mi-aș dori ca, anul viitor, de Ziua comunei, pe 15 august, să putem să tăiem aici o panglică. Este cea mai mare investiție pe care o are Consiliul Județean, la momentul acesta, pe bani europeni – de circa 230 mld lei vechi. Vreau ceva mai mult – acum, când se poate lucra masiv, și vreau să se pregătească frontul de lucru pentru iarnă. […] Sper să avem un rezultat foarte bun”.

Tot la Potlogi, s-a vizitat baza sportivă, zona de 8 ha, în perimetrul căreia se află aceasta, fiind potrivită pentru dezvoltarea unui complex sportiv.

Vizita la obiectivele de interes public a continuat la Titu – la stația de epurare, unde se desfășoară lucrări de reabilitare și extindere, la blocurile la care se fac lucrări de anvelopare și la locuințele ANL. Referindu-se la locuințele ANL, Președintele Consiliului Județean Dâmbovița a spus: ”Vor fi blocuri de înălțime mică. […] Noi ne-am ocupat să asigurăm finanțarea. Sper să am vestea bună să începem și la Aninoasa, unde avem, anul acesta, programate 11 apartamente – tot prin Agenția Națională de Locuințe. […] Blocurile vor fi finalizate anul următor, în luna aprilie. […] La Titu, se continuă lucrările de anvelopare a blocurilor; înțeleg că se vor termina în luna septembrie; sunt 14, urmează încă 16, deci iată că lucrurile merg într-un ritm alert în zona aceasta, practic Titu este orașul cel mai avansat din perspectiva lucrărilor de reabilitare termică a blocurilor de locuințe”.

Agenda seriei de vizite la obiectivele de interes local și județean a continuat cu stația de epurare de la Găești, aflată în construcție, podul peste Cricov (Moreni) și lucrările de reabilitare și extindere a rezervoarelor Bana și a stației de epurare de la Moreni.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial