27 aprilie 2024
Deputatul Daniel Blaga semnalează- ”S-au distrat de Zilele Județului Dâmbovița. Lacrimile celor inundați chiar nu i-au mișcat deloc?”

Deputatul Daniel Blaga semnalează- ”S-au distrat de Zilele Județului Dâmbovița. Lacrimile celor inundați chiar nu i-au mișcat deloc?”

”Consiliul Județean Dâmbovița a sărbătorit cu fast Zilele Județului. S-a cântat, s-a dansat, s-a ținut într-o petrecere de zile mari, cum le șade bine domnilor de la PSD.

Ce să vezi însă, în urmă cu două zile, peste mai multe localități din nordul județului Dâmbovița s-a abătut potopul. Multe gospodării au fost inundate, iar patru oameni au fost evacuați din gospodării pentru că viețile le erau puse în pericol.

Cel mai rău a fost la Runcu, dar și în Fieni și Pucioasa, unde localnicii au cerut ajutor să scoată apa care le inundase curțile, grădinile și beciurile.

Uluitor, ISU Basarab I Dâmbovița s-a limitat să transmită public doar o avertizare de inundații și nimic mai mult.

Nu s-a comunicat nimic public despre urmările inundațiilor, despre situațiile de primejdie a celor evacuați, nimic.

Aceeași tăcere am întâlnit-o și din partea Instituției Prefectului Dâmbovița și a Consiliului Județean.

Înțelegem că toți ștabii județului erau preocupați să se fotografieze lângă Turnul Chindiei, să dea live pe Facebook sau să posteze pe rețelele de socializare de la petrecerile de Zilele județului, dar lacrimile celor inundați chiar nu i-au mișcat deloc?

Sper că oamenii afectați de inundații vor fi sprijiniți cât mai curând, iar autoritățile alese și numite politic vor coborî cu picioarele pe pământul inundat și se vor trezi la trista realitate, printre muritorii de rând”, a semnalat deputatul Daniel Blaga, liderul USR Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial